Birisi Şifre Yenileme Talebindemi Bulunmuş?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Şuan hesabıma bağlı telefon numarama şifre ile ilgili bir mesaj geldi. Birisi Facebook şifremi bulmaya mı çalışıyor acaba?

351beab910092982f10be92ba19bb978.jpg

Son düzenleme:

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bir mesaj daha geldi şuan.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Güvenliği en üst düzeye aldım zaten, şifreyi kıramaz zaten de. Çok merak ettim kim acaba bu?

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Güvenliği en üst düzeye aldım zaten, şifreyi kıramaz zaten de. Çok merak ettim kim acaba bu?
Onu hesabına giriş yaptıktan sonra bakabilirsin. Direkt girilen il veya bölgeden İp veriyor. Şifren sağlam ve güvenlik'te iyiyse çalınmaz. Başıma çok geldi.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Şifrem çok kuvvetli. Zaten giriş doğrulama açtım ger ihtimale karşı. Her giriş icin telefondan doğrulamam gerekli. Giriş denemesi veya şifre değiştirme talebini hangi ip denemiş bulabiliyormuyuz?

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Eğer hesabı almak isteyen birisi ise size gelen linklere dikkat edin ikinci yöntem bu çünki facebook görünümlü scrtiptler var alan adini örneğin facebookhelp.com domainini satın alıp bahsettiğim scripti yükleyip size göndere bilirler link olarak eğer dikkat etmezseniz siz de farkedemiyorsunuz sitenin fake olduğunu, ekran sizden kullanıcı adını ve şifreyi istiyor bilgileri girer girmez otomatik düşüyor şifreniz ellerine bu tür küçük detaylara dikkat ederseniz bir sıkıntı olmayacaktır

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Şifrem çok kuvvetli. Zaten giriş doğrulama açtım ger ihtimale karşı. Her giriş icin telefondan doğrulamam gerekli. Giriş denemesi veya şifre değiştirme talebini hangi ip denemiş bulabiliyormuyuz?
Facebook hesap ayarlarinda bütün dosyaları indirme seçeneği var arşiv şeklinde indire biliyorsunuz hesaba giriş yaptığınız süreler ip numaraları hepsi orada var, hesaba giriş yapmayı deneyenlerin ip numaralari varmı net bilmiyorum incelemedim ancak eğer var sa dediğim dosyaları indirirseniz içerisinde olacaktır

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Eğer hesabı almak isteyen birisi ise size gelen linklere dikkat edin ikinci yöntem bu çünki facebook görünümlü scrtiptler var alan adini örneğin facebookhelp.com domainini satın alıp bahsettiğim scripti yükleyip size göndere bilirler link olarak eğer dikkat etmezseniz siz de farkedemiyorsunuz sitenin fake olduğunu, ekran sizden kullanıcı adını ve şifreyi istiyor bilgileri girer girmez otomatik düşüyor şifreniz ellerine bu tür küçük detaylara dikkat ederseniz bir sıkıntı olmayacaktır
Ben zaten sadece mesenger kullanıyorum, üniversite grupları var zaten öyle dosta indiren Facebook oyunları oynayan birisi değilim. Her yere kullanıcı adı ve şifresi girmiyorum. Bu giriş bilgilerini elde etmeyi yarın deneyeceğim.

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Güvenlik kısmında tarayıcı kısmından gözüküyor olması lazım.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Sorun olacağını zannetmiyorum ancak hesabım güvende değil diye facebook'a geri bildirim de bulunursan çok iyi olur.
Bahsettigin şey posta hesabına gelen şifre yenileme mailine bunu ben yapmadım butonuna tıkladım. bildirdim.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Güvenlik kısmında tarayıcı kısmından gözüküyor olması lazım.
Şuan bakıyorum ama şifre yenileme talebi göndweren veya giriş yapmayı deneyenleri bir türlü bulamadım.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Şuan bakıyorum ama şifre yenileme talebi göndweren veya giriş yapmayı deneyenleri bir türlü bulamadım.
Bahsettiğim indirme kısmından bütün arşivi indirip içeriğindeki ip numaraları kontrol ettiniz mi

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Tekrar tarif edermisiniz?
Ayarlar genel hesap ayarları facebook verilerinin kopyasını indir sonra arşivi başlat'a tıklayin veri boyutuna göre biraz süre bilir bitince arşivi indir yazar oradan indire bilirsiniz

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Ayarlar genel hesap ayarları facebook verilerinin kopyasını indir sonra arşivi başlat'a tıklayin veri boyutuna göre biraz süre bilir bitince arşivi indir yazar oradan indire bilirsiniz
Bilgiler toplanıyor indirmeye hazır olunca size mail atacağız dediler bekliyorum.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Burada da şifre yenileme talebi kayıtlarda yok, sadece giriş ve şifre yenileme kaydı var. Şifre yenileme talebi kayıtları gözükmüyor.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Senin hesabını ancak seni tanıyan ve senin yazışmalarını merak eden veya senin hesabını kullanarak birilerine erişmek isteyen birisi elde etmeye çalışabilir. Çevrende kendini senin ile bilgi konusunda sidik yarıştırmak zorunda his eden, yada ara sıra kendizini Hacker rüyalarına dalmış bulan birisini tanıyorsan, bir numaralı şüpheli o kişidir. Yabancı birisi kesinlikle olamaz.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Senin hesabını ancak seni tanıyan ve senin yazışmalarını merak eden veya senin hesabını kullanarak birilerine erişmek isteyen birisi elde etmeye çalışabilir. Çevrende kendini senin ile bilgi konusunda sidik yarıştırmak zorunda his eden, yada ara sıra kendizini Hacker rüyalarına dalmış bulan birisini tanıyorsan, bir numaralı şüpheli o kişidir. Yabancı birisi kesinlikle olamaz.
Yok böyle bir kimse yok ki. Konuşmaları merak eden olabilir ama bilemiyorum gerçekten çok enteresan.

Üniversite ders notu paylaşımları olmasa facebook'la işim olmaz da neyse...