Birine kin besleyemiyorum

flyingsoul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamunaleykum. arkadaslar birisine hiç kin besliyemiyorum. her ne kadar bu iyi bişe diyen olsa da aslında kötü bişe. mesala birinin çok kötü olduğunu biliyorum ama yine de ona yardım ediyorum ve her defasında kazık yiyorum. yardım edin. yoksa kazık yiye yiye kazık atmayı mı öğrenicem yardım pleaseeee

Ulaş158

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardesim hayatta bile bile yaptigin şeyler vardır sende artık kazık yeme işini düzenli hale getirmisin aynı sorun bende de vardı birini sevmezsin ama ona kötü şeylerde yapmak istemessin ama s*ktir et o seni düşünüyo mu ki sen onu dusuneceksin

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
sadece bir kişiye mi yoksa herkese karşı mı böylesin?

BHA

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,136
Hımm, bana kalırsa ona söyle ve senin hayatta unutamayacağın bir kazık atmasını iste. O saatten sonra daha da konuşmazsın. Çünkü sen bunu bekliyorsun galibe :/

Seyyah123

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Valla aynen birine kin besleyemiyorum ama bende bişi var bende bi sınır var orayı bir daha geçerse bir daha geri gelemez ama kin yok ne sinir oluyom ne bişi hissediyom bu elaman böyle s... et gitsin bendeki... Önemsiz gelio o insan bana ama yaptığı şeyi unutmuyorum o ayrı hem kafam da rahat oluyo yani bence sende aynısı yap kin tutmaya ne gerek var çevrenin bi adım gerisinde kalsın sana kötülük yapacak biri ne işi var yanında yada acaba bu sefer ne yapacak diyip temkinlide gidebilirsin :D(ben kesinlikle oyle yapardım ki bazen yaparım:D)

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Kin bir ruhsal hastalık. Birisi ile bir sorunun varsa, onunla görüşmemek veya zararlı çıkacağından ötürü yardımcı olmak istemiyorsan, yardımda bulanamayacağını haklı çıkaran bir bahane yarat/söyle. Böylece hem kendine dürüst kalırsın (bu senin sorunun sandığın durumun) hem "hayır" ifadesini karşı tarafa iletmiş olursun.

kararanay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ve aleykumselam. Demek ki karşındaki insan çok kötü biri değil. Canını çok yakan birine istesen de iyilik yapamazsın, bu fıtrata ters.

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,414
Bir gün öyle bir kazık yersin ki aklın başına gelir merak etme =)

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Öncelikle kin beslemenin matah bir yanı yok zaten. Ne mutlu ki beslemiyorsun, böyle bir kötü huya sahip değilsin. Canını acıtan durumlarda kin beslemeyi düşünmek yerine, mesafeni ayarlamayı ve bağlarını koparmayı denemelisin.