Birileri Siteler hakkında bilgiler verse

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sdmh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sdmh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Selam arkadaşlar,

Facebook, Twitter gibi sitelerin ne işe yaradığını genelde herkes biliyor. Ama bazı kullanışlı siteler var adreslerin ve ne işe yaradıklarını bilmediğimiz için kullanamıyoruz.
Buradan arkadaşlara sesleniyorum. Kullandıkları kullanışlı sitelerin adreslerini ve ne işe yaradığını birer paragraf halinde yazarlarsa herkese faydalı olacağını düşünüyorum.
Ayrıca bu yazma işi ilerde benzer işi yapan siteler arasında karşılaştırma yapabilmemizi de sağlar.

Örneğin:

http://evernote.com : Not alma uygulaması. İnternet üzerinde görüntülü sesli not alınabilmesini sağlıyor. Android, Iphone, Windows, Mac uygulamaları var

Konunun yöneticisi arkadaşlarda destek olursa site listesinin kalıcı oluşacağını düşünüyorum

58enes58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Programlama dilini en basit şekilde ve videolu anlatan tek site

tolga.ua

Doçent
Reaksiyon puanı
4

58enes58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sen tavsiye siteler paylaşmayı bıraktta sen bir site yap bence :D

ilker20601

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Benim Tavsiyem dersUP.com
Öğretmenlere üçretsiz soru sorup Yanıt alınan Güzel bir site tavsiye ederim

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
http://www.myanimelist.net anime ve manga listesi yapıp öneriler almak için harika bir site gerçi anidb'deki taglar daha çok işe yarıyor ama bu arada iki site de İngilizce

bilginiyaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgi Sitesi
Pek çok konuda bilgi sahibisinve bilginin karşılığını alamıyor musun? Bilginin para etmeyeceğini midüşünüyorsun? Para kazanma çareleri mi arıyorsun? Hem oturup hem bilgi sahibiolup hem de kazanmak mı istiyorsun? İşte senin için oluşturulmuş www.bilginiyaz.com adresi. Bilgini yaz kazan, bilgini yazherkes okusun, bilgini yaz yenilen. Bu sayfada bilginle yapamayacağın şey yok.Bildiğiniz onca bilgiyi bir araya getirerek kendinizi yeni yeni yazılarla ifadeetme imkânı bulacağınız bu platformda bilgileriniz para ediyor. Kısa süredebildiklerinizin gücünü görerek ek gelir elde edebileceğiniz gibi kaliteli birplatformda yazıyor olmanın da farkını göreceksiniz.
Yazdığınız yazılarla ilgiliforum bölümünden konuşma imkânı da bulabileceğiniz bu adreste sosyal bilgipaylaşımı yaparak canınız sıkılmadan verimli vakit geçirebileceksiniz. İlginiziçeken yazıları okuyarak yeni bilgiler edinmenin verdiği tazeliği ve gücühissedebileceksiniz. Bilginin karşılığını bulan ve bilgiye değer veren buadreste internetten gelen teknolojiyi ve bilgi çağını yakalayabileceksiniz.Aklınıza takılan sorular olduğunda iletişim bölümünden istediğiniz bilgilerialabileceğiniz gibi üye olarak kazanmaya ve bilgilenmeye de başlayabilirsiniz.
Bilgi paylaşıyor olmanınverdiği saygınlık ve bilginizin size kazandırdıkları ile öğrenen ve öğreten birkonumda olacağınız adreslerden olan bilgini yaz sizlere kendinizi geliştirmeimkanı da sunuyor. 70 kategori sayesinde kendinizi daha kolay ifade edeceğinizher alanı düşünen bu sayfadan bilginizin gücünü öğrenin. Sizleri bekliyoruz.

Sitenin tanıtım fragmanı : https://www.youtube.com/watch?v=xFPlmA6NbUo