- Konuyu başlatan
¹ ChamPoinT ¹
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 595
Birşeyler yapamam lazım.
Ya da TL olarak biriktireyim.
O parayı TL ye yatırma yeter. Gerekirse patatese yatır ama TL ye yatırma.Arkadaşlar benim çoktan biliktirdiğim Bin lira var. Ben dolar veya euro almak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım ?
Daha çok biriktirmek için ?
Dedim.Birşeyler yapamam lazım.
Ya aslında şu internet üzerinde yapılan bitcoinleri falan merak ediyorum.O parayı TL ye yatırma yeter. Gerekirse patatese yatır ama TL ye yatırma.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dedim.
Bitcoin işlerinden anlamıyorsan uğraşma, batarsın ne olacağı belirsiz, internette sayfalar görüyorum adamlar sürekli araştırıp aylarca takip edip yükselişler düşüşleri ona göre yatırım yapıyor.Ya aslında şu internet üzerinde yapılan bitcoinleri falan merak ediyorum.
Güvensiz kapıdır. Ama şansına gelirse zengin olursun gelmezse fakir kalırsın. En güvenli kapı Euro su anda. Dolar ve altın düşse bile Euro düşmüyor.Ya aslında şu internet üzerinde yapılan bitcoinleri falan merak ediyorum.
karar verebildin mi ?Ya aslında şu internet üzerinde yapılan bitcoinleri falan merak ediyorum.
Aslında diğer arkadaşın dediği gibi kazanırsam çok kaybedersemde 0.karar verebildin mi ?
ben tam anlamam o işlerden benimde 2000 tl var ne yapacağım bilmiyorum 2 yıl sonra üniye geçeceğim 2 yılda güzel bir kar etmek istiyorum.Aslında diğer arkadaşın dediği gibi kazanırsam çok kaybedersemde 0.
Yani riski göze alabilirim.
Hangisi bana çok kârı var ?
Fazla risk istemiyorsan alsat yapabilirsin. Çok gelir lazım depilse faiz de olabilir.ben tam anlamam o işlerden benimde 2000 tl var ne yapacağım bilmiyorum 2 yıl sonra üniye geçeceğim 2 yılda güzel bir kar etmek istiyorum.
faiz zarar ettiriyor. dolara koysa daha çok artar parası. yani sizin deyiminizle artar. aslında sadece değerini koruyorFazla risk istemiyorsan alsat yapabilirsin. Çok gelir lazım depilse faiz de olabilir.
sakın tl de tutma. en azından paranın değerini koru ve altın alTamam ben biraz daha biriktireyim.