Biri Fenerbahçe'yi durdursun !..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Link
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Fenerbahçe'nin İspanya çıkarmasında ilk hedefin 15 milyon euroluk bonservis bedeline rağmen Nihat Kahveci olduğu açıklandı.

Dün Madrid'e uçan asbaşkanlar Mahmut Uslu ve Ali Yıldırım'ın Nihat Kahveci'nin kulübü Villarreal'le masaya oturdukları ve 15 milyon euroluk bonservis bedelinde indirim yaptırmaya çalıştıkları öğrenildi.

Sarı-Lacivertliler kulübün resmi internet sitesinden de konuyla ilgili bir açıklama yaparak, "Asbaşkanımız Sayın Mahmut Uslu ve yönetim kurulu üyemiz Sayın Ali Yıldırım Nihat Kahveci'nin kulübü ile bu oyuncunun kulübümüze transferi konusunu görüşmek üzere İspanya'ya hareket etmişlerdir. Yapılan görüşmeye ilişkin detaylar konu netleştikten sonra kamuoyuna aktarılacaktır" ifadesini kullandı.

Ancak, tüm bu gelişmelere rağmen Milli Takım kampında bulunan Nihat Türkiye'ye dönmemekte kararlı olduğunu söyledi ve "Şu anda Euro 2008'den başka bir şey düşünmüyorum" dedi.

Fenerbahçe'de teknik direktör sorunun da nasıl çözüleceği merekla beklenirken, Brezilya'nın Globoesporte gazetesi Zico ile Fenerbahçe arasındaki iplerin tamamen koptuğunu iddia etti.

Gazete Zico'nun yakın arkadaşı, Mancester City gözlemcisi Carlos Roberto'nun "Zico'yla konuştum ve bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğini sordum. Fenerbahçe ile anlaşamadığını ve kendisine sunulan şartlarda göreve devam etmesinin imkansız olduğunu söyledi" ifadelerine yer verdi.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=39437

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Nihat Avrupa da oynamaya devam edicem demişti. Sanırım gelmez Türkiye'ye

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Fenerbahçe resmi sitesinden duyurduğuna göre yakında beklenmedik ilginç gelişmelere şahit olabiliriz.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Fenerbahçe resmi sitesi kolay kolay yapmazdı haberi. Beklenmedik sonuçlar çıkabilir.

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Bencede Nihat'tan onay alındıki Fenerli yöneticiler İspanya'ya gidip bonservis konusunda pazarlık yapacaklar.

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Nihat'ı Türkiye'de görmek güzel olacaktır. Hani Yıldıray falan da gelse :) Ancak;

Nihat Derki;
"TÜRKİYE'YE DÖNMEK İSTEMİYORUM"
Nihat Kahveci, "Fenerbahçe ile transfer görüşmesi yaptın mı?" sorusunu, "Şu anda Villareal ile 3 yıllık sözleşmem var. Hukuksal olarak hiçbir şey benim elimde değil. Avrupa'daki futbol hayatımı sürdürmek istiyorum. Avrupa'da iyi bir takımda oynuyorum, mutluyum ve Türkiye'ye dönmek istemiyorum" diye yanıtladı.

Kahveci, Portekiz Milli Takımı ile ilgili olarak, "Portekiz futbolunu herkes iyi tanıyor. Hepsi çok kaliteli oyuncular. Birçoğu İspanya'da futbol hayatını sürdürüyor. Hepsi saygı duyulacak isimler, korkulacak değil. Bizden de çekindiklerine inanıyorum ama çekinmiyorlarsa da onların hatası olur" dedi.

Ronaldo ile ilgili bir soruya da Kahveci, "Ronaldo yılın futbolcusu oldu. Ona ilgi gösterilmesi doğal ama ben, Portekiz'i bireysel oyunculardan ziyade bir takım olarak görüyorum. Sonuçta Ronaldo tek başına maç kazanamaz, arkadaşlarına da ihtiyacı var" biçiminde yanıtladı.

Türk Milli Takımı'nın boy ortalamasının düşük olmasının sıkıntı yaratıp yaratmayacağı biçimindeki bir soruya da Nihat, "Belki boyumuz ufak ama başka özelliklerimiz var. Biz de topu yere indirip oynayacağız. Boyu uzun olanlar havadan oynasınlar" yanıtını verdi.

Hakan Balta ise artık küçük büyük takım kalmadığını belirterek, "Şimdi takımlar defansa önem veriyorlar. Hocamız da defansa önem veriyor. İyi defans yaparsak iyi bir sonuç alırız" dedi.
Balta, Ronaldo'nun karşısında oynayacak olmasının kendisini tedirgin edip etmeyeceği biçimindeki bir soruya, "Bildiğim kadarıyla Ronaldo solda oynuyor. Benim karşımda da bir başka yıldız olar Quaresma var. Önemli olan kimin oynadığı değil, bizim neler yapacağımızdır. Kimsenin kimseden korktuğu yok" diye yanıt verdi.

"Geçen yıl bu zamanlarda burada olmayı hayal ediyor muydun?" biçimindeki soruyu da Balta, "1 yıl önce Vestel Manisaspor'da oynuyordum. Hiç milli maçım yoktu. Ancak Fatih hocamın Bosna-Hersek maçında bana güvenip görev vermesi beni ümitlendirdi. Ben de hocamın bana verdiği güvenin karşılığını, zevkini çıkararak vereceğim" diye yanıtladı.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=39442

amiga.os

Asistan
Reaksiyon puanı
0
biri gerçekten fenerbahçeyi durdursun, avrupa şampiyonası bitsin sonra kimi alıyorlarsa alsınlar.

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
avrupa şampiyonası öncesi futbolcuların konsantrasyonunu bozmasa bari kanaryam :) bitsin öyle kimi alacaksa alsınlar

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Tam aksine Fenerbahçe'ye transfer olan futbolcuların moral motivasyonu artar ;)

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Link dedi ki:
Tam aksine Fenerbahçe'ye transfer olan futbolcuların moral motivasyonu artar ;)

eee tabi artar her futbolcuya nasip olmaz çubuklu formayı giymek (A)

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bence Nihat bizde oynayamaz!Ama mevlüt'ü alsalar bal gibi oynar.

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Fenerli yöneticiler ispanyaya gittiklerine göre ki resmi sitede açıklandı, demekki Nihat ikna edildi ve kesin anlaşmaya varıldı, aksi düşünülemez.

dragonfly

Asistan
Reaksiyon puanı
1
"Biri Fenerbahçeyi durdursun."

Ligdede iteleriz artık