Biri Beni Isırdı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Silence
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
620144871256.jpg

Orijinal adı: Vampires Suck
Yönetmen: Jason Friedberg, Aaron Sletzer
Oyuncular: Jenn Proske, Matt Lanter, Diedrich Bader, Chris Riggi, Ken Jeong, Anneliese van der Pol, Mike Mayhall, Rett Terrell, Stephanie Fischer, Nick Eversman.

Senaryo:
Jason Friedberg, Aaron Seltzer.
Görüntü Yönetmeni: Shawn Maurer.
Kurgu: Peck Prior.
Müzik: Christopher Lennertz.
Yapım Tasarımcısı: William A. Elliott.
Yapımcı: Peter Safran.
Süre: 82 dk.
Yapım: ABD (2010).
Dağıtımcı: Tiglon Film.
Gösterim Tarihi: 26 Kasım 2010

Becca (Jenn Proske) iki erkek arasında kararsız kalmıştır: Gizemli, karamsar ve absürt derecede soluk benizli Edward Sullen (Matt Lanter) ile dayanıklı, sevimli ve ona 'gay kardeşini' hatırlatan Jacob White (Chris Riggi)… İkisi arasında bir karar vermek için her an kendisinin de yemeğe dönüşebileceği bir aile yemeğini sağ salim atlatmalıdır. İçinde bulunduğu romantik karmaşalar yetmezmiş gibi, bir yandan da kontrol delisi olan ve kendisine küçük bir bebekmiş gibi davranan babasıyla da başetmelidir. Mezuniyet gecesi gelip çatmadan karar vermek zorunda olan Becca, gizemli bir dünyadan gelen Alice'ten, hatta Lady Gaga'dan bile yardım alacaktır.

kaynak

thetiduygu

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Ben bu filmi izlemiştim, bazı sahneler çok komikti gerçekten..

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
405
Scary movie yapımcılarından çıkma bu film. Digerlerine oranla çok vasat. trailerindaki komik sahnelerden başka bir numarası yok. Daha vizyona girmeden nete düşmüştü Haziran gibi. Amerika'da Ağustos'ta vizyona girdiğini de es gecmeyeyim bize gelmesi 4 ay surmuş gibi.
Zaman kaybı tavsiye etmiyorum kimseye.