Biri beni aydınlatsın

KyA27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şimdi ben tabletime yazıcı kurmak istiyorum.Tabletimin modeli polypad 7200hd

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
mümkün olduğunu sanmıyorum, tabletle uyumlu driver yoktur herhalde. alakasız olacak ama sorayım, kullandığınız tabletle ilgili görüşleriniz neler, altyazılı dizi film izlemek için uygun mu?

KyA27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
  1. Ekranın küçüklüğünü saymassak iyi ama şimdiye kadar altyazılı film izlemedim :(

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
belgemi resimmi yazdırıcan belge için şu android için office programları var onlarda büyük ihtimal yazdırma fonksiyonu vardır olmadı dosyayı google online documents zımbırtısına yükleyip ordan yazıcıya gönderebilirsin oda olmadı markette cloud print programı var kullanmadım ama onunlada olabilir

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
epson iprint ile android tabletimden sorunsuz yazdırıyorum. ancak yazıcım wifi üzerinden bağlı. usb üzerinden çalışacağını sanmıyorum. diğer markaların benzer yazılımları var.

Vaioca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kullandığınız yazıcıya bağlı

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Google chrome'un yazıcı senkronizasyonu onun üzerinden yapabilirsin. gmail hesabına bir yazıcıyı bağlıyorsun net üzerinden nerede olursan ol çıktı alma imkanı veriyor.

KyA27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Google chrome'un yazıcı senkronizasyonu onun üzerinden yapabilirsin. gmail hesabına bir yazıcıyı bağlıyorsun net üzerinden nerede olursan ol çıktı alma imkanı veriyor.

çok teşekkürler deniycem