EmirhanTeira
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 507
Masaüstüne inat! Yaşasın dizüstüler! Bu arada bir sorum olacak babama nasıl masaüstü aldırırım?
Bende para biriktiriyorum masaüstü için %50 ben ödeyeceğim %50 babam. Masada anlaşma yapıldı resmen bunun için.Şaka değil ama benim olacak belki. Linux Mint kurup mutlu mesut yaşarım.
Şu masaüstünü elden çıkarablirsem güzel olur.
İroni koktu buralar misssMasaüstüne inat! Yaşasın dizüstüler! Bu arada bir sorum olacak babama nasıl masaüstü aldırırım?
Bende bu aralar 2005-2013 arası çıkarılan oyunları oynuyorum. O yüzden çok yüksek bir performansa ihtiyacım yok. Zaten çoğu oyunumu konsoldan oynuyorum. Şu an laptopla ve playstation 3 le memnunum aslında.Oyun konusunda artık 2D oyunlar bana daha eğlenceli görünüyor.
Bir ara Punch Club oynadım baya güzel oyun.
Factorio
Rim World
Prison Architect Bunlar gibi oyunlar daha eğlenceli gelmeye başladı bana.
Zaten pek güçlü bilgisayara gerek yok. Linuxta WINE programı yardımıyla açarım basit Windows oyunlarını olur biter.
Çok yeni oyunlar nedense sarmıyor artık.
Eğlence amaçlı değil sanki Benchmark programı hazırlıyorlar.
Babama masaüstü nasıl aldırırım falan ve birgün herkes laptoplu olacak başlığı önceki konunun parodisi gibi geldi yanlış anladıysam pardonBende bu aralar 2005-2013 arası çıkarılan oyunları oynuyorum. O yüzden çok yüksek bir performansa ihtiyacım yok. Zaten çoğu oyunumu konsoldan oynuyorum. Şu an laptopla ve playstation 3 le memnunum aslında.