Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
5b6c02417af507183cdce139.jpeg

Genç oyuncu Barış Murat Yağcı, projeleri ve konuk olarak katıldığı programlarda söyledikleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Modellik kariyerinin yanı sıra oyunculuk yapan Barış Murat Yağcı, ilk olarak marka danışmanı Selim Akar sayesinde objektifle tanışmıştı. Peki, Barış Murat Yağcı kimdir?
Anne- babası küçük yaşlarda ayrılan Barış Murat Yağcı, 1990 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Annesinin ikinci eşi Erhan Ernak, Galatasaray ve Milli Takım Basketbol antrenörlüğü yapıyordu. Üvey babasının da yönlendirmesiyle birlikte pek çok spor dalıyla ilgilendi. ı. İzmir’de basketbola başladı. 2003-2004’te Efes Pilsen’e geçerek forvet olarak oynadı.
Bunu Pertevniyal takımı takip etti. Sekiz sene basketbol oynadıktan sonra üç sene önce geçirdiği aşil tendonu ve çapraz bağlarındaki sakatlıklar yüzünden basketbolu bırakmak zorunda kaldı.
Modellik konusunda onu ilk keşfeden ‘Yer Gök Aşk’ dizisinde oynayan kuzeni Birce Akalay oldu. Modellik konusunda onu ilk keşfeden ‘Yer Gök Aşk’ dizisinde oynayan kuzeni Birce Akalay oldu ve marka danışmanı Selim Akar sayesinde objektifle tanıştı.
Fashion Week’te yer aldı. Çeşitli markaların katalog çekimlerine katıldı. Bu sırada Best Model yarışmasına girdi. İlk 20’ye kadar kaldım ancak sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan çekildi. Milano, Brezilya ve İsviçre’de modellik yapan Barış Murat Yağcı, Kiralık Aşk, Kocamın Ailesi ve Şevkat Yerimdar dizilerinin kadrosunda yer aldı.


Kaynak: Hürriyet
 
Üst