Öneri Biraz İsyan

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Geçtiğimiz ay Playstation 4 Mat Kasa satın almıştım. Cihazı almaya gittiğimde satıcının evinde cihazı deneyimlediğimde cihaz çok ısınıyor ve yüksek sesle çalışıyordu. Fiyatını gerekli temizlik masrafları göz önünde bulundurulduğunda mantıklı bir halde olduğu için satın aldım.

Satın aldıktan 2. gün sonra tanıdığıma cihazı vererek gerekli temizlik işlemlerini yaptırdım. Kendisi PS4 cihazının içini hiç açmadığı için ve termal pad kullanmak istediğini belirtiği için gerekli parçaları temin etmesi ile beraber cihazı verdikten 5 gün sonra teslim alabilmiştim. Cihaz elime geldiğinde sıfır PS4 den daha sessiz ve az ısınarak çalışması harcadığım paranın ve beklediğim günü telafi ettirmişti.

Teslim aldıktan sonra The Amazing Spiderman oyununa girişip oyunu bitirdikten sonra PS4 ün çıkış oyunu olan ve PS3 cihazım varken uzun süre oynamaya mahkum kaldığım İnFamous serisini yükledim. Oyuna girdiğimde sol analoğu ileri götürdüğümde saniyelik kopmalar yaşatırdığını fark ettim. Bu durum çok gözüme batıp canımı sıkmıştı. İlerleyen dakikalarda ekranda sistem tarafından çıkan "KONTROLCÜ ORJİNAL DEĞİL" mesajı iyice sinir etmişti. Ertesi günün sabahına Vatan Bilgisiyardan 1000TL ye DS4 v2 satın alıp eski kontrolcüyü kutusuna kaldırdım.

2013 yılına ait kontrolcü 2016 yılında güncelleme geçiriyor ve fiyatı 1000TL. DualSense 1350TL ye bulunuyor yahu el insaf. Keşke PS4 te DualSense çalısaydıda gidip DualSense o aptal parayı verseydim.

İsyanım bu kadardı, teşekkürler.