Lepidoptera
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 3
Arkadaşlar benim Dell laptop'um var ve pcnin altı boşluk olmayınca çok ısınmadan dolayı kendini kapatıyor(yani her iki ucuna bir cisim koyuyorum havada kalsın altı boş kalsın diye) bu yıllardır süren bir sorun pek takmadım çünkü masaüstü kullanıyorum genelde.Neyse işte bugun sabah saat 5-6 sularında Teen Wolf izliyordum ve unutmuşum altına birşey koymayı ve çok ısınmadan dolayı kapandı yani bir nevi kendini imha etti.Saat 6 dan beri uğraşıyorum düzeltmeye halen düzelmedi hatanın ne olduğunu size söylemek isterim ama ekrana 0.90 Salise hızında çıkıp kapanıyor okuyamıyorum.Güvenli mod , ağ güvenli mod , komut güvenli mod , ön bellek yükleme , hata ayıklayıcı ne varsa denedim ilk başta güvenli mod ile girdi pcyi tarattım felan onarım yaptım ama benim aptal kafam keşke sistem geri yükleme yapsaydım 1 kere girebildim güvenli mod ile bida giremedim.
Onarım dvdsi var fakat dvd şifresini pcnin altına yapıştırdım ve pc çok ısınmaktan eritmiş lanet şeyi şifre soyulmuş öyle böyle değil yani onarım dvd sini kullanamıyorum anlayacağınız.Şimdi sizlere telefon ile çektiğim hata fotoğraflarını göstereyim zar zor çektim lütfen bana yardım edin bu pcyi düzeltmessem başım çok feci belada olacak.
Onarım dvdsi var fakat dvd şifresini pcnin altına yapıştırdım ve pc çok ısınmaktan eritmiş lanet şeyi şifre soyulmuş öyle böyle değil yani onarım dvd sini kullanamıyorum anlayacağınız.Şimdi sizlere telefon ile çektiğim hata fotoğraflarını göstereyim zar zor çektim lütfen bana yardım edin bu pcyi düzeltmessem başım çok feci belada olacak.