Bir Ultrabook'ta DELL'den [ Dell XPS 13 ]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan REDFOKS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
2055.XPS13Open.JPG

4657.XPS13ClosedFront.jpg

7635.XPS13Cover21.jpg

[video=youtube;DWpMixslFRU]http://www.youtube.com/watch?v=DWpMixslFRU&feature=player_embedded#![/video]

XPS 13, ikinci nesil ultra-düşük voltajlı Intel Core işlemciler, Core i5 2467M veya 2637M i7 128 GB SSD ya da 256GB SSD sürücü, 4GB DDR3 SDRAM 1333MHz bellek, Intel HD3000 grafik denetleyicisi,6-hücreli pil ile donatılmış XPS 13 ortalama 8 saat pil ömrü sunmayı hedefliyor.

kaynak

openline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
alt kısım plastik mi ben mi yanlış gördüm acaba

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
alt kısım plastik mi ben mi yanlış gördüm acaba

plastikmi bilmem ama Kasa konusunda dell ürünlerinde sıkıntı olmaz ayrıca alet çok hoş buralara gelince fiyatı uygun olursa almayı düşünüyorum

ankarali_gnc"

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ne tesadüf bende DELL kullaanıyorum ve son derece üründende işçiliktende SERVİSSTENDE memnunum:) delli tavsıye ediyorum

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
insanı zorla DELLendireceksiniz:)

Mss

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende dell n5110 kullanıyorum herşeyi güzel ama kasası pek sağlam değil. Belki benim kullandığım model böyledir..
ama herşeye rağmen güzel memnunum.. :)

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
dell laptopu bir arkadaşıma aldık çok ısınıyor arkadaşlar. Kullananların ki de öyle mi yoksa bizim arkadaş mı kullanmayı bilmiyor ? Onu duyunca insanı vazgeçiriyor almaktan.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
kardeşimde de dell var... aşırı ısınma doğru ama şöyle birşeyde var... 5 senelik bir laptop... arada bir garip bir ses çıkarıyor birkaç saniyeliğine... ama onun dışında süper bir makine...

Mss

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok ısınma problemi yok eğer aşırı ısınıyorsa bi onormallik vardır veya AMD işlemciler çok ısınıyordu eğer işlemcisi AMD ise ondanda kaynaklanabilir. angel75 evet bazen garip sesler cıkarıyor makina ama dediğin gibi birkaç saniyelik.. :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
kardeşimde de dell var... aşırı ısınma doğru ama şöyle birşeyde var... 5 senelik bir laptop... arada bir garip bir ses çıkarıyor birkaç saniyeliğine... ama onun dışında süper bir makine...

DELL makinelerde soğutucu fan çıkışı tıkandığı an yaşanan ısınma ve donma problemi çok bilinir fan çıkışı tıkanmıştır temizleyin kendine gelir o makine

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
DELL makinelerde soğutucu fan çıkışı tıkandığı an yaşanan ısınma ve donma problemi çok bilinir fan çıkışı tıkanmıştır temizleyin kendine gelir o makine

teşekkürler... deneyelim bakalım...

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
bunlar pahalı olmasa tadından yenmez.

TANER08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dell çok iyi marka.işçilik iyi.ısnma problemi şuana kadar rastlamadım.tabi kullanımada bağlı olarak değişir.imkan varsa alcaksın.tabi fiyatları biraz aşağı çekerse ::))

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] müdür yeni makineyi bize kirli tozlu mu gönderdiler acaba ? Arkadaşa yeni aldık bir ay sonra ısınma problemleri başladı.

[MENTION=61184]Mss[/MENTION] hayır amd değil kardeş inteldi. :(

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Dell çok iyi marka.işçilik iyi.ısnma problemi şuana kadar rastlamadım.tabi kullanımada bağlı olarak değişir.imkan varsa alcaksın.tabi fiyatları biraz aşağı çekerse ::))

Benim evde Dell var ve kesinlikle ısınma gibi bir sorunla karşılaşmadım, ama tabiki tedbiri elden bırakmadım , yani tutupta hava almıyacak derecedede altını kapatmadım :D

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] müdür yeni makineyi bize kirli tozlu mu gönderdiler acaba ? Arkadaşa yeni aldık bir ay sonra ısınma problemleri başladı.

[MENTION=61184]Mss[/MENTION] hayır amd değil kardeş inteldi. :(

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
@REDFOKS müdür yeni makineyi bize kirli tozlu mu gönderdiler acaba ? Arkadaşa yeni aldık bir ay sonra ısınma problemleri başladı.

@Mss hayır amd değil kardeş inteldi. :(

Kirli tozlu gönderme gibi bir durum olmaz fan çıkışını kontrol edin temiz ise başka bir problem vardır.

nohackmove

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşl bu dell xps 13 ultrabook türkiyede satışa çıktı mı? kullananlar varmı aramızda?

nohackmove

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
anladım ben takip edeyim o zaman. nedense her markada bir başkasında olan bir özellik yok yine. bu ürünleri birebir kıyaslayabileceğim bir yer arıyorum şuanda. özellikle piyasaya çıkmalarını ve batarya sürelerini öğrenmek istiyorum

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
anladım ben takip edeyim o zaman. nedense her markada bir başkasında olan bir özellik yok yine. bu ürünleri birebir kıyaslayabileceğim bir yer arıyorum şuanda. özellikle piyasaya çıkmalarını ve batarya sürelerini öğrenmek istiyorum

kıyaslama değilde bir cihaz almadan önce notebookcheck-tr den kaç puan almış bakarım

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Altı plastik sanırım üst tarafı (Gri olan yer) alüminyum tasarımı benimde hoşuma gidiyor Dell bu konuda çok iyi.

nohackmove

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Altı plastik sanırım üst tarafı (Gri olan yer) alüminyum tasarımı benimde hoşuma gidiyor Dell bu konuda çok iyi.
yanlış hatırlamıyorsam altı karbon fiber olması lazım.

--- Mesaj Güncellendi ---

kıyaslama değilde bir cihaz almadan önce notebookcheck-tr den kaç puan almış bakarım
orada karşılaştırabiliyor muyuz diğe modeller ile?

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
[MENTION=77264]nohackmove[/MENTION] altı karbonfiber ise çok iyi.

--- Mesaj Güncellendi ---

[MENTION=77264]nohackmove[/MENTION] altı karbonfiber ise çok iyi.

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Dell kullanıyorum :)

ankarali_gnc";2110593 dedi ki:
Ne tesadüf bende DELL kullaanıyorum ve son derece üründende işçiliktende SERVİSSTENDE memnunum:) delli tavsıye ediyorum

bende dell n5110 kullanıyorum herşeyi güzel ama kasası pek sağlam değil. Belki benim kullandığım model böyledir..
ama herşeye rağmen güzel memnunum.. :)

Bende sanıyorum bir tek ben kullanıyorum bu Dell i :D :P