Bir türk dünyaya bedel, iki türk...

silmaril sahibi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
BİR TÜRK DÜNYAYA BEDEL, İKİ TÜRK LAK LAK EDER

Efenim, şimdi "Bir Türk dünyaya bedel" diye herkesçe bilinen ve kısmen de olsa gerçeklik payı olduğunu düşündüğüm güzel bir sözdür kendisi.
Şimdi ise en sevdiğim yazarlardan biri olan "Erdal Demirkıran" tarafından yazılmış kendi sahip olduğu "Kashna Yayınevi"nin basacağı bir kitabın adına konu olmuş.

Kimdir Erdal Demirkıran;
Kendini "Dünya'nın En Akıllı İnsanı" olarak gören ve bunu ukalalıktan yapmayan; mütevazi sayılamayacak ama ukalalık sınırlarını da zorlamayacak bir yazar olarak görüyorum kendisini.
"Dünya'nın En Akıllı İnsanı" lafını gören hemen şu düşünceye kapılıyor, "Ukala, salak, prim yapmaya çalışan birisi."
E yavrum aldın da eline bir kitabını, okudun mu, hiç katıldığı bir programı seyrettin mi? Oku bir, bir git örneğin şunu izle http://www.youtube.com/watch?v=OUK5zwB6egc sonra gel konuş arkadaş, "Ukala" de "Kendini beğenmiş" de tamam kabul edecem.

Neyse efenim kitabın adı yukarıda belirtildiği üzere "BİR TÜRK DÜNYAYA BEDEL, İKİ TÜRK LAK LAK EDER"

Kendisi şöyle açıklamış kitabı:

-----------------------------
VEEEE DÜNYANIN EN AKILLI İNSANI'NDAN DÜNYANIN EN MUAZZAM İNSANLARINA 12. DEFA MERHABA...

25 Haziran'da baskıya sokacağımız ve 3 Temmuz'da piyasaya süreceğimiz 12. kitabımda son aşamaya gelmiş bulunuyoruz. Ulusal zaaflarımızı, hünerlerimizi; tepeden tırnağa tüm günah ve sevaplarımızı ele aldım bu sefer.

Keyifle okuyacağınızdan hiç şüphe etmediğim bu şaheserin, ulusumuzu kendine getireceğinden ve bir dinamo etkisi yaparak harekete geçireceğinden hiç şüphe etmiyorum.

Okurken zaman zaman hüzünlenecek, çoğu zaman da gülecek olduğunuz bu kitabımın; taslak metinlerinin bile beni ve ekibimi uçurduğunu itiraf etmeliyim:).

Öyleyse uzatmadan söyleyeyim!

DEMİRKIRAN 12. KEZ GURURLA SUNAR:

'BİR TÜRK DÜNYAYA BEDEL, İKİ TÜRK LAK LAK EDER'

------------------------

Çıktı mı İnşallah alıp kütüphaneme koymayı planlıyorum. Ayrıca en sevdiğim kitabı -herkese tavsiye ederim-
"Sadece Başbakan Okusun"

wasp071

Doçent
Reaksiyon puanı
1
FArklı biri :D ama başarılı kanımca :thumbup1:

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bu adamın kitaplarının bir çoğusunu okudum hoşuma giden bir tarzı var.

en çok hoşuma giden kitabı

Sen gidecen ya cehennemin dibine git ben bağrıma taş basarım.(beraberinde siyah bir taş hediye geliyor :) )

Bu adamın kitplarında bir set şeklinde almıştım okuduğuma memnunum.

endiresli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu adama! uukaalaaaa demek ukalalara hakaret olur. yapmayın allah aşkına
söyledikleri doğru olsada bu medyanın yetiştirdiği insanlar yapıyor saydıkları aptallıkları.
güzel ülkemizin içine ettiler. lanet olsun bu medyaya.

silmaril sahibi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu adamın kitaplarının bir çoğusunu okudum hoşuma giden bir tarzı var.

en çok hoşuma giden kitabı

Sen gidecen ya cehennemin dibine git ben bağrıma taş basarım.(beraberinde siyah bir taş hediye geliyor :) )

Bu adamın kitplarında bir set şeklinde almıştım okuduğuma memnunum.

Ben de aldım tüm kitaplarını ama birkaç arkadaşa verdim okudular vs. sonra bi arkadaş şehir dışına gidecekti sanırım götürdü, şimdi evinde midir nerededir bilmiyorum, adamın elimde 4 tane kitabı kaldı.
Ayrıcca zamanında Yerim Seni ÖSS kitabını abim össye çalışırken kendi için aldı, kitabı ben okudum şekerini o yedi, içime dokundu, patatesli şeker :( çok üzülmüştüm be. Sanırım o kitabı abim halen okumadı :)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Listeme aldığım bir kitap.
Emrah Serbes'in Hikayem Paramparça kitabından sonra okumayı düşünüyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
eski bir çin atasözüde derki "İki Yahudi bir araya gelse şirket, iki Türk bir araya gelse Devlet kurar." :clap: