Bir tür virüs sanırım

RatBabe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar windows8 kullanıyorum ve programlar ve özellikler kısmında yaşadığım problem şu;
Yüklü programlar kısmında ''SpeedUpMyComputer'' adlı bir program var ve uninstall yapamıyorum yani bu programı bir türlü kaldıramadım.

Revo gibi uninstaller tarzı programlarda denedim fakat olmadı, Kaldırıyorum programlar ve özelliklere tekrar döndüğümde bu sefer yüklemediğim farklı cins bir program görüyorum. Can sıkmaya başladı:turned: yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler şimdiden...

RatBabe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncel ... :sleep:

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
O programlardan birini silerken diğerini yükler.Dikkat etmen gereken programı uninstall ederken sol altta küçücük skip yani atla tuşu var ona tıklarsan bütün o programları silebilirsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iobit unin staller 3 ü dene forced uninstaller ile kaldır sonra da güçlü tara KESİN ÇÖZÜM!:thumbup1:

okanr

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Görev yöneticisini aç işlemler kısmında SpeedUpMyComputer.exe yi bul sağ tık dosya konumunu aç daha sonra görev yöneticisinde programı sonlandır klasörünüde sil

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
WhiteHawk'ın dediği gibi uygulamayı kaldırırken sana diğerini yükletiyor sanırım kaldırma sırasında next butonlarına hızlıca tıklayıp geçiyorsun :D o nedenle farkedemiyorsun.

<SxA>

Doçent
Reaksiyon puanı
2
aynen o bendede olmuştu orda bi tiki kaldırman yada işaretlemen gerekiyor. artık oadar çok otomatiğe bağlamısızki okumadar net deyim geçiyoruz en büyük açığımız bu bence

RatBabe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güvenli Mod olayını henüz denemedim. @constantinerkan

Peki cevaplar için teşekkürler birde şu tik olayınada bi bakayım uninstall yaparken tik görmedim aslında ama bir bakayım yinede.
bunlardan ziyade birde iobit uninstaller programını deneyeceğim sonucu yazarım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sorunu İobit Uninstaller adlı programla registry kayıtlarını temizleyerek ve sonrasında program tarafından sunulan ''Güçlü Kaldır'' seçeneği ile çözdüm cevap veren ve yardımcı olan herkese teşekkürler... :)