regena
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
Daha öncede ttnnet hakkında çok şey okudum ama bu gün başıma gelenler trajik bir haldeydi
saat 5 den itibaren net sürekli kesilmeye başladı biraz bekledim düzelmedi
biraz daha bekledim sonunda düzeldi
ama bu seferde hız 512 leri görmüyor ve kopmalar tekrar başladı bekledim acil işim yok düzelir dedim düzelmedi ( bendeki sadece hayal)
müşteri hizmetlerini aradım 444 0 375 nolu hattan teknik servise baglandım(absürd sorularına kendimi hazırlayarak bekledim )görevli herzamanki gibi
-şunu yaptınızmı evet
-bu böylemi evet
-şurayı kontrol edin ettim
-şu ayara bakın baktım
-bilgisayarı kapatıp açtınızmı evet
-dns ayarları evet
-eeeeeeee evet (her * yapmıştım zaten sadede gel)
-sizin adınıza arıza kaydı oluşturuyorum beyfendi (başka bi * yapsa şaşarım zaten ama)
ama arıza kaydı oluşturamıyorum
niye
-bu ay 28 gb indirme yapmışsınız
eeeeeeeee
-bunun için arıza kaydı oluşturamıyorum beyfendi
ne alakası var kardeşim benim netim sürekli kopuyor bunun kotayla ne alaksı var şşimdi kotayı geçtiysem hızımı düşür benim netim kopuyor diyorum
- eeeeeeee şey efendim arıza kaydı oluşturamıyoruz
şimdi ben kotayı geçtim diye netim kapansada arızaya bakmıyacakmısınız
-eeeeeeee şey efendim arıza kaydı oluşturamıyoruz
kardeşim ben ne diyorum sen ne diyorsun kotayı aşınca arıza hakkımız olmuyormu ne olursa haktır sanamı diyorsun bu ne demek şimdi
dalgamı geçiyorsun kardeşim
-eeeeeeeeeeeee
daha fazla uzatıp kendi sinirlerimi zıplatmamak için teli kapattım ama düşündükçe adamı sinir ediyor bende en azından bunu burada anlatarak ufak da olsa tepkimi belirmek istedim
şimdi sabahamı bırakayım siz söyleyin
bu arada bunları yazarken net 3-4 defa daha koptu artık siz düşünün
saat 5 den itibaren net sürekli kesilmeye başladı biraz bekledim düzelmedi
biraz daha bekledim sonunda düzeldi
ama bu seferde hız 512 leri görmüyor ve kopmalar tekrar başladı bekledim acil işim yok düzelir dedim düzelmedi ( bendeki sadece hayal)
müşteri hizmetlerini aradım 444 0 375 nolu hattan teknik servise baglandım(absürd sorularına kendimi hazırlayarak bekledim )görevli herzamanki gibi
-şunu yaptınızmı evet
-bu böylemi evet
-şurayı kontrol edin ettim
-şu ayara bakın baktım
-bilgisayarı kapatıp açtınızmı evet
-dns ayarları evet
-eeeeeeee evet (her * yapmıştım zaten sadede gel)
-sizin adınıza arıza kaydı oluşturuyorum beyfendi (başka bi * yapsa şaşarım zaten ama)
ama arıza kaydı oluşturamıyorum
niye
-bu ay 28 gb indirme yapmışsınız
eeeeeeeee
-bunun için arıza kaydı oluşturamıyorum beyfendi
ne alakası var kardeşim benim netim sürekli kopuyor bunun kotayla ne alaksı var şşimdi kotayı geçtiysem hızımı düşür benim netim kopuyor diyorum
- eeeeeeee şey efendim arıza kaydı oluşturamıyoruz
şimdi ben kotayı geçtim diye netim kapansada arızaya bakmıyacakmısınız
kardeşim ben ne diyorum sen ne diyorsun kotayı aşınca arıza hakkımız olmuyormu ne olursa haktır sanamı diyorsun bu ne demek şimdi
dalgamı geçiyorsun kardeşim
-eeeeeeeeeeeee
daha fazla uzatıp kendi sinirlerimi zıplatmamak için teli kapattım ama düşündükçe adamı sinir ediyor bende en azından bunu burada anlatarak ufak da olsa tepkimi belirmek istedim
şimdi sabahamı bırakayım siz söyleyin
bu arada bunları yazarken net 3-4 defa daha koptu artık siz düşünün