Bir ttnet klasigi

regena

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Daha öncede ttnnet hakkında çok şey okudum ama bu gün başıma gelenler trajik bir haldeydi
saat 5 den itibaren net sürekli kesilmeye başladı biraz bekledim düzelmedi
biraz daha bekledim sonunda düzeldi
ama bu seferde hız 512 leri görmüyor ve kopmalar tekrar başladı bekledim acil işim yok düzelir dedim düzelmedi ( bendeki sadece hayal)
müşteri hizmetlerini aradım 444 0 375 nolu hattan teknik servise baglandım(absürd sorularına kendimi hazırlayarak bekledim )görevli herzamanki gibi
-şunu yaptınızmı evet
-bu böylemi evet
-şurayı kontrol edin ettim
-şu ayara bakın baktım
-bilgisayarı kapatıp açtınızmı evet
-dns ayarları evet
-eeeeeeee evet (her * yapmıştım zaten sadede gel)
-sizin adınıza arıza kaydı oluşturuyorum beyfendi (başka bi * yapsa şaşarım zaten ama)
ama arıza kaydı oluşturamıyorum
niye
-bu ay 28 gb indirme yapmışsınız
eeeeeeeee
-bunun için arıza kaydı oluşturamıyorum beyfendi
ne alakası var kardeşim benim netim sürekli kopuyor bunun kotayla ne alaksı var şşimdi kotayı geçtiysem hızımı düşür benim netim kopuyor diyorum
- eeeeeeee şey efendim arıza kaydı oluşturamıyoruz
şimdi ben kotayı geçtim diye netim kapansada arızaya bakmıyacakmısınız
-eeeeeeee şey efendim arıza kaydı oluşturamıyoruz
kardeşim ben ne diyorum sen ne diyorsun kotayı aşınca arıza hakkımız olmuyormu ne olursa haktır sanamı diyorsun bu ne demek şimdi
-eeeeeeee şey efendim arıza kaydı oluşturamıyoruz
dalgamı geçiyorsun kardeşim
-eeeeeeeeeeeee

daha fazla uzatıp kendi sinirlerimi zıplatmamak için teli kapattım ama düşündükçe adamı sinir ediyor bende en azından bunu burada anlatarak ufak da olsa tepkimi belirmek istedim
şimdi sabahamı bırakayım siz söyleyin

bu arada bunları yazarken net 3-4 defa daha koptu artık siz düşünün

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Sanırım ttnet artık işçi çalıştırıp onlara maaş ödememek için yeni bir yöntem bulmuş, bot müşteri hizmetleri, ne güzel... Belli sözcükleri yazıyorlar müşteri ne derse desin aynı cevabı veriyor, ttnet de elemanlara ödeyeceği parayı cebe indiriyor ohhh kebap kebap! :cursing:

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
benim kota 300gb yken hat sorunu yasadım arıza kaydı da yaptılar hatta santraldeki calısanlarla yüzyüze konustum hiç sorun etmediler :D

gencbeyin34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
ttnet destek adlı arkadaşa cep numarasını ve sabit numarayı pm at veya ttnetdestek@ttnet.com.tr adresine maille ulaş yardımcı olacaklardır(seninkine yakın bir durumla ben de karşılaşmıştım.Sağolsun yardımcı oldu:))

skara

Asistan
Reaksiyon puanı
3
düzeltselerdi şaşardım zaten ...

regena

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bugün kopmalar bitti ama hızımı düşürdüler 1 mb ile sürünüyorum
yardımlarınız için teşekkürler

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
http://www.sikayetvar.com | Eğer burdan dile getirirseniz şikayetlerinizi, hem herkes ne mal olduğunu bilir TTNet'in hemde sorunun daha ciddiye alınarak çözülür.
Allah belanı versin TTbad.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
El Clasico diyorum :D Bağlantıda kopma bende de var. Hatta şimdi biraz fazlaca...

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
sikayetvar biraz taraflı bir site o sitede yer alan sikayet giderildi tarzı mesajların cogu mağduriyet giderilmeden x kisiine ulaşıldı ve problem çözüldü diye otomatik mesaj atıyor .

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
lanet olsun sana tekel sömürgecisi ttnet. kimse onun önünü tutamaz... şahsen fahiş fiyatlar ve üstüne üstün haksız sabit ücretiyle her ay beni sömürmesine göz yummadım. 3G kullanıyorum. faturam belli kafam rahat. 30-40 gb kota nedir ki? aklınca ttnet'i sömürdüğünü düşünen şahsiyetler.. avrupada aynı saat içinde legal yollarla indirilen 3 adet oyun veya film bile 30 gb edebiliyor. zannetmeyinki bu ay hızım düşmedi karlı çıkan ben oldum. durun da bir düşünün bireysel maksatla kullandığımız bu hizmette kim kimi sömürüyor.

asder55

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Tepkilerimizi yazıyla değil eylemle koyalım.Madem ttnet hoşunuza gitmiyor hep sıkıntı yaratıyor .Değiştirin TTneti başka bir servis sağlayıcı kullanın en azından fazla para yedirmemiş olursunuz.Zaten telefon hatlarından ihya oluyolar....

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Tepkilerimizi yazıyla değil eylemle koyalım.Madem ttnet hoşunuza gitmiyor hep sıkıntı yaratıyor .Değiştirin TTneti başka bir servis sağlayıcı kullanın en azından fazla para yedirmemiş olursunuz.Zaten telefon hatlarından ihya oluyolar....

herkesin elinde olsa hemen geçeriz zaten. alt yapılar ttnet. tamam belki daha farklı ücretlendirmeleri oluyor diğer ISS lerin ama bu sefer yine bağlantı sorunları... kanımca ya superonline ya da uydunet.. ama bu iki şirkette kendi alt yaplarını kullandıkları için biraz uğraş istiyor. gel gelelim yine el mahkum!
yoksa herkes farkında..

durmuscan1991

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konuya benimde başımdan geçen olayı ekleyeyim dedim. :D
Bende svmiyorum ttnet i
Ben Denizli' de yaşıyorum. Geçenlerde köyüme gittim ve bilgisayarcı olduğum için ordaki bazı arkadaşlarım bi sorunu olduğu zaman bana yaptırıyorlar (Allah razı olsun). :D Ben ordayken ben aradılar bilgisayarlarında sorun olduğu için beni çağırdılar ben de gittim baktım virüs vs... temizlik falan yaptım intenetten antivirüs falan indirdim vs vs.... gel gelelim internet çok yavaş. Dedim ki bak bu interneti 8 mb yaptıralım hani rahat rahat girin sorun yaşamayın falan dedim. arkadaşım da dedi ki ya beni 4-5 ay önce aramışlardı sizin neti 8mb yapalım falan dediler bende yaptırdım dedi. bende baktım şu hız test sitelerinden 1mbit'i bile görmüyor. Aradık hemen meşhur 444 lü numarayı bekledik operatöre bağlandı falan.... dedim ya bizim internet çok yavaş falan söyledim. Onlarda arıza kaydı aldılar kapadık 10 dk bilemedin 15 dk sonra aradılar. açtık teli adamın biri çıktı
-İyi günler
-iyi günler vs vs...

-sizin internet daha önce 1mb e ayarlıymış ben onu 8 mb e ayarladım dedi. tabi benim jeton düşmedi önce ben hemen test sitesinden baktım aynı hızda yani fark yok. dedim ki arkadaşım benim netim gene yavaş bi fark olmadı falan dedim

-bizim size gönderdiğimiz hatta problem yok modeme kadar burdan sinyal gidiyor dedi bana. bende bilgisayarcı olduğumu anlattım ve eğer problem bizde olsaydı böyle değilde nebileyim hani hiçolmazsa biraz daha hızlanacağını anlatmaya çalıştım adam kabul etmedi. Bana illaki sende sorun var diyor başka bişey demiyor ki bende 2 bilgisayarda birden denedim yani pc de falan değil sorun. 15-20 dk falan konuştuk anlatamadım adama neyse Allah b. versin bırak dedim (tabi içimden :D) hemen aklım başıma geldi ya dedim "bizi 4-5 ay önce aramıştınız 8 mb e yükseltelim die bizde yaptırmıştık ozamandan beri parasını alıyorsunuz madem neden ben haladaha 1 mb kullanıyorum"dedim adam da dediki sizin tarifeniz 8 mbit değil 8 mbite kadar tarife dir dedi. şok oldum nasıl yani ya dedim orda adam daha anlatıyo biz burdan bakarız hangi hız sizin için uygunsa o hızı ayarlarız orda bırakırız dedi tabi ben 2. şoku yaşadım. e dedim ozaman TTNET bizi kandırıyor ozaman dedim neden aynı parayı veren adam 8 mb kullanırken ben 1 mb kullandım şimdiye kadar dedim vs. vs adam hala daha zeytinyağı taklidi yapıyo manyaq bana buluyor suçu. benimde başımdan böle olay geçti.

benim ilk kullandığım ne süperonline dial up bağlntıydı 2000 yılında malum fax modem ile daha 2 sene olmadı uydunet aldım çok memnunum 1mb sınırsız 29 tl ayrıca kablo tv bedava ve 1 mb de ttnet 1mb i bile göremezken ben 150 ile imdirme yapıyorum herkese eğer imkanı var ise uydunet öneririm baya bi uzun oldu ama :D

UYDUNET TAVSİYEMDİR

TugiForum

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Benide dün aradı ttnet'ten bi bayan son günlerde olan yarı fiyat kampanyayı zırvalıyor, işte 6 ay yarı fiyat felanda filanda derkeeenn sorasındaki aylarda.. 59 lira demedimi tam orda kafam attı. çünkü 8mbit 55 lira kullanıyorum, dedim ne 59'u ben 55 liralık tarife kullanıyorum 59 ne dedim.. ?? gülüyor bide utanmaz cevaplamıyor(anlamıyor) yine kampanyadn bahsetmye çalışıor dedim ben bunları biliormm siz bana 59 ne die sölein diorm yok, en sonunda patladı "siz kampanyaya katılacakmısınız katılmayacakmısınız beyfendi" dedi dedim "hayır" tak yüzüme kapadı..

murat_57_

Asistan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar siz onların artislik yapmasına izin vermeyin ya unutmayın her zaman haklı olan sizsiniz sizi çekmek zorundalar sert konuşun otoriteyi siz kurun yoksa tepenize çıkar müşteri temsilcisi bile :D her zamanki o saçmalıkları sormaya başlayınca siz ben bunları biliyorum hepsini denedim olmuyor diyin ben bizzat yaşadım insanı öyle güzel kandırıyolarki sürekli laf sokun madem zam yapmayı biliyosunuz bana 8mps ye kadar değil 8mps hız vereceksiniz diyin eğer hızınız 4mps ye kadar falan arttı çok düşüktü size sorduğunda hala artmadı 1mps değil çünkü daha iyi olan porta takacaklar vs.. biraz kafayı kullanın ki hiç yoktan verdiğiniz paranın karşılığını almayı deneyin ben yaptım oldu :D 50 gb geçtim kota şuan 80 gbda hala 8mpsden çekiyorum şu sıralar ama bir kaç hafta öncesinde hızım 2mpsydi ya sözde beni uyutacakları :D

regena

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ttnet destek adlı arkadaşa cep numarasını ve sabit numarayı pm at veya ttnetdestek@ttnet.com.tr adresine maille ulaş yardımcı olacaklardır(seninkine yakın bir durumla ben de karşılaşmıştım.Sağolsun yardımcı oldu:))

Ayın birinde hızımı tekrar yükseltmeleri için dediğin gibi mail attım 1 saat sonra bana tel le geri dönerek işlemin yapıldıgını söylediler şu an hızım eskisindende iyi
ilk defa ttnet bi işi bu kadar hızlı halletti
teşekkürler gencbeyin34

adayeli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şikayet var' a bak ttnet mh 2. sınıf hizmet dahi vermiyor. Taşeron falan olmalı mh. Çünkü vasatın altında bilgiye sahipler.