Bir teknoloji forumu olarak sizlerin görüşlerini merak ediyorum

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Fotoğrafını eklediğim konu hakkındaki mesajlara teknoloji ile iç içe olan bizlerden nasıl yorumlar gelecek merak ediyorum.Biraz da münazara şeklinde olursa bence daha iyi olur bu konu kabak tadı vermeye başlamadı mı sizce de ?

n750Ly.jpg

Buda benim görüşüm ?
n7IP5n.jpg

Yasuobilal2007

Profesör
Reaksiyon puanı
952
Fotoğrafını eklediğim konu hakkındaki mesajlara teknoloji ile iç içe olan bizlerden nasıl yorumlar gelecek merak ediyorum.Biraz da münazara şeklinde olursa bence daha iyi olur bu konu kabak tadı vermeye başlamadı mı sizce de ?

n750Ly.jpg

Buda benim görüşüm ?
n7IP5n.jpg
Вeynine sağlık ne güzel yazmışsın öyle ??

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Çok güzel yazmışsında kardeş millet kayıtsız....
Keşke kayıtsız olsalar cahil alayı böyle tipler de anca cahilleri kandırır.
Düşünsene böyle bir mevkidesin bb 9800 kullanıyorsun pintisin işte bunun başka açıklaması yok.
Bide ihtiyacını gördüğünü iddia ediyor ulan 3.2" tft ekranda yol mu bulunur kanser eder insanı bulana kadar.
Neymiş samsung üreticisi 10 yıllık telefon kullanıyormuş ne kullanıyor merak ettim galaxy s mi kullanıyormuş gerçekse çok gülerim ?

Metin_Aslantürk

Profesör
Reaksiyon puanı
660
Teknoloji düşmanlığı ve pintilik o zaman buzdolabı çamaşır makinası bulaşık makinasıda kullanma...ironi..bir de bakmışsın evinde son model laptop var...ne gülerim...ne gülerim....blackbery diyor...neden Dumanla haberleşmiyor...mektup la posta alışverişi yapmıyor ki...

Metin_Aslantürk

Profesör
Reaksiyon puanı
660
Keşke kayıtsız olsalar cahil alayı böyle tipler de anca cahilleri kandırır.
Düşünsene böyle bir mevkidesin bb 9800 kullanıyorsun pintisin işte bunun başka açıklaması yok.
Bide ihtiyacını gördüğünü iddia ediyor ulan 3.2" tft ekranda yol mu bulunur kanser eder insanı bulana kadar.
Neymiş samsung üreticisi 10 yıllık telefon kullanıyormuş ne kullanıyor merak ettim galaxy s mi kullanıyormuş gerçekse çok gülerim ?
doğru tespit burda....