• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Bir site hakkında yardım!

senar1st

Profesör
Merhaba arkadaşlar....

Ben bir tane sitede film yazarlığı yapıyorum. Filmlere yorum yaparken, yazı tipimin, yazı renginin değişmesini istiyorum. Bunun için ne yapmam gerekiyor?

Eminim bu forumda bu işlerden anlayan çoook insan vardır:)

Örnek bir sayfa: http://www.sinemalar.com/film/5359/Avatar/ bu sayfada tylerdurden isimli üyenin yorumu...

Örneğin :D[ COLOR="navy"][/COLOR ] mavi olmasını istiyorsan bu araya yazıyorsun :D

Aradaki boşlukları sil ama

bbcode destekliyorsa efsanenin dediği gibi kodlarla yapabilirsin. Ama sanırım html kodlarını çevirebiliyor oradaki yorum zımbırtısı. Şimdi bunu yapabilmen için bütün html kodlarını yazmak uzun iş. html kodları diye bir arattır google'a bulursun belki. İşin mantığını da çözersin böylece.

Kod:
<span style="color:red">KIRMIZI</span>

Bu gibi kodları kastetmiştim :)

Öyle yapamıyorsan bi de şöyle dene, burada kızmızı mavi renkli renkli artık nasıl istiyorsan öyle yaz, mesajını önizleme yap, al yazıyı kopyala git oraya yapıştır :)

Öyle yapamıyorsan bi de şöyle dene, burada kızmızı mavi renkli renkli artık nasıl istiyorsan öyle yaz, mesajını önizleme yap, al yazıyı kopyala git oraya yapıştır :)

Denedim. Kodlardan biri oldu da diğeri bu sitede olmadı.Efsaneyi beklyiroum:)

Efsane geri döndü:P:P

Efsane unuttu bizi:)

Not: adminler kusur kalmayın. Yukarıdakini düzenleyeceğime buraya yazmışım. Silemedim de:huh:

Bu sitede kodlarla ne işin var?
Yazı paneli var ya oradan istediğin gibi yazabiliyorsun zaten..?

Burada da renkli renkli yazabiliyorsun büyütüp küçültebiliyorsun diyorum ki burada yaz oraya yapıştır.

Gerçi işe yaramıyormuş denedim :D

<span style="color:red">KIRMIZI</span>
Şeklinde denedim de sakıncalı kelime yazdınız dedi. Bu şekilde yazabilen oldu mu?

sakıncalı kelimemi mi:D:D

Kırmızıya demiştir öyle:)

Ben denedim yazmadı. Kodları göstermedi ama rengini de değiştirmedi. AMa efsane yazmış öyle diyordu.

Hayır sürekli ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss koymuştum ona dedi heralde o zaman :D

Denedim. Kodlardan biri oldu da diğeri bu sitede olmadı.Efsaneyi beklyiroum:)

Efsane geri döndü:P:P

Efsane hiç unutur mu sizi :) Hocam ilk önce umudu kesme. O adam yaptıysa biz mutlaka yaparız :) Ama şöyle bir sorun var.. Yayınlamadan önce renkli oluyor. Yayımlayınca düzeliyor off

Ben uğraşmaya devam ediyorum. Mutlaka bulacağım bir yolunu :)

---------- Post added at 23:25 ---------- Previous post was at 23:23 ----------

Bulduuum :D
<p style="margin: 0in; font-weight: bold; font-family: Calibri; font-size: 10pt; color: red;">

Bu kodu kullanmış :D