Bir Şişe Walkman

S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Bir Şişe Walkman



Ürünlerinin suya dayanıklı olması ile ön plana çıkan Sony, sporcular için tasarladığı Walkmann için Yeni Zellanda'da oldukça ilginç bir satış stratejisi izlemeye başladı.
 

pilger

Doçent
Katılım
22 Nisan 2013
Mesajlar
988
Reaksiyon puanı
11
Puanları
18
Strateji iyiymişte harbi linke tıkladım 3dk sarj ile 60dk müzik çok hoşuma gitti güzel ürün
 

PrinceHybrid

Öğrenci
Katılım
15 Ocak 2014
Mesajlar
15
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Ben kullanıyorum bu ürünü çok memnunun. Sporcu değilim ama kablolarla uğraşmaktan nefret edenlerdenseniz kesinlikle tavsiye ediyorum. Yaklaşık 1 yıldır kullanmama rağmen hala daha su geçirme testi yapmadım. Kısacası walkmani hiç suya sokmadım :biggrin: Ama su şişeleri içinde sattıklarına göre su geçirmiyordur. Ama kullanma kılavuzunda ürünün su geçirip bozulması durumuna karşı hiçbir garanti verilmemiş. Su aldıysa senin hatandır gibi şeyler yazıyordu. Suya sokmamamın en büyük sebebi de bu zaten. Sony'nin klasik hızlı şarj özelliği burada da geçerli. 3 dakikalık şarj ile 1 saat müzik dinleyebiliyorsunuz. Tam dolu şarjla 8 saat dinlenebiliyor. Ekranı falan yok zaten sırayla dinliyorsunuz.6-7 tuşla çok iyi kontrol edebiliyorsunuz müziklerinizi. Bir saatte falanda tam full şarj oluyor. Dışardaysanız kullanmadığınız zamanlarda rahatlıkla boynunuzda durabilir. Hiç garip görünmüyor.
 

Ahbârî

Dekan
Katılım
6 Ekim 2009
Mesajlar
6,274
Reaksiyon puanı
346
Puanları
83
senelerdir hala aynı boyutlarda hep. 2 gb 4gb. hiç değilse 8 den 16 dan başlayın. ipodların bir güzel yanı bu. tasarımı iyi hoş fakat fiyatı da pahalı. gogear alırım bir tane bunun yerine.
 
Katılım
8 Ekim 2011
Mesajlar
53,871
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
16,118
Puanları
113
çok kazık üstelik flash bellek yerine kullanamazsın powerway pw01 var onu bootable yapıp ubuntu,pisi linux atabiliyorum.
 

Son mesajlar

Üst