Bir show da benden:)

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
amma oynakmış bu linux:D

teşekkürler
Video için ekran görüntüsünü kaydeden programalrını kullansan daha iyi olurdur:)

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Süper olmuş bir de bizle paylaşırsan:D

ktohan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
mmm Almiii seni windowscu seniii çık git bakim burdan:laugh:

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
25. saniyede izlemeyi bıraktım.

Ubuntu'yu insanlara neden Vista teması ile tanıtıyorsun? :)

ktohan

Asistan
Reaksiyon puanı
5

Ben onu vista diye değil seviyorum diye kullanıyorum.Hiç öyle düşünmemiştim merve.Sende pozitif düşün bence.
Bölüm modum sizden de bir eleştiri bekliyorum:)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
keşke video çekme programı kullansaydın
ben de yakında öyle bir kde show hazırlamayı düşünüyorum ki bundan sonra linux çirkin görünüyor diyenler edebiyen susacak :D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
ben de yakında öyle bir kde show hazırlamayı düşünüyorum ki bundan sonra linux çirkin görünüyor diyenler edebiyen susacak :D

Heycanla bekliyorum, belki beni KDE'ye geçirmeyi başarabilirsin. :)

ktohan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bekliyorum showunu real.Sen showunu yap ben de programla çekilmişini eklerim.Düşündüm de resimler pek çekici olmadı bu video işi daha çabuk çoğaltır linux topluluğunu:laugh::mrgreen:
Baksana Almi bile girip izlemiş:)nerde linux başlığı var koşup geliyor.Adam linuxun standart temasından bile haberdar:4:

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Gerçekten görsel bir şov olmuş..Ya şu kullandığınız işletim sistemlerine uzaylı gibi bakıyorum.

Mantık windowsla aynı mı? yoksa kullanabilmek için epey bir araştırmak mı gerekiyor menüleri?

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Gerçekten görsel bir şov olmuş..Ya şu kullandığınız işletim sistemlerine uzaylı gibi bakıyorum.

Mantık windowsla aynı mı? yoksa kullanabilmek için epey bir araştırmak mı gerekiyor menüleri?

Türkçe oldukça sorun yaşamazsın. :)

ktohan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Beni etkileyebilecek misin bakalım? :)
Seni etkilemek için birşey yapmaya gerek yok sadeliği seviyorsun:laugh:

Bir denemelisin bence.Menüler oldukça kolay.Biraz alışma süreci gerekiyor sadece zorhak kardeş:wink:

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
geçen gün kafedeydim
kde kullanıyorum millete artistlik olsun diye
ctrl+alt+f1 yapınca opensuse'nin arka planında resim de var oradan kodlar yazıyorum
yazıyorum dediğime bakmayın genelde man ile bilgi dosyalarına bakıyorum mesela man wine gibi
sonra zypper yaparak sürekli program yüklüyorum(apt-get'in opensuse hali) sürekli help yazıyorum uzun uzadıya kodlar sıralanıyor ama arka plan da güzel kodlar çok şirin akıyor millet beni hacker sandı kafede
çalışan bir bayan geldi yanıma siz tasarımcı mısınız dedi ben de henüz değil dedim ama herkes bana bakıyordu kafede komedi yaa :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
bu compiz güzelde kısayolları ezberlemek ve ayar yapmak sıkıyor :D ayrıca 10 dk sonra aslında hiç kullanışlı olmadığını anladım :D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
bu compiz güzelde kısayolları ezberlemek ve ayar yapmak sıkıyor :D ayrıca 10 dk sonra aslında hiç kullanışlı olmadığını anladım :D

Gereksiz olup sadece görsellik olsun diye olan özelliklerin yanında, gerçekten işe yarayacak özellkilerde var compizde, mesela compiz'in pencere gruplama özelliğine tam anlamıyla bayılıyorum :)

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
geçen gün kafedeydim
kde kullanıyorum millete artistlik olsun diye
ctrl+alt+f1 yapınca opensuse'nin arka planında resim de var oradan kodlar yazıyorum
yazıyorum dediğime bakmayın genelde man ile bilgi dosyalarına bakıyorum mesela man wine gibi
sonra zypper yaparak sürekli program yüklüyorum(apt-get'in opensuse hali) sürekli help yazıyorum uzun uzadıya kodlar sıralanıyor ama arka plan da güzel kodlar çok şirin akıyor millet beni hacker sandı kafede
çalışan bir bayan geldi yanıma siz tasarımcı mısınız dedi ben de henüz değil dedim ama herkes bana bakıyordu kafede komedi yaa :D

bosa ugrasmissin muhterem okadar bir kaynak koddan paket yükleseydin daha iyi olurdu :) ama eskisi gibi uzun sürmüyor artik kaynak kodlar bile onceden bir wine yüklerdim yuh derdim sanki pc yi yeniden yüklüyoz :) bu arada istanbul adli bir video ekrani kopyalayacisi vardi ,baska ne gibi program var bunun icin ,arkadaslar kde ile gnome yaristirilmaz ,gnome cok eksik kalir ,bu arada kde de saten compiz- yüklü geliyor :) cikacak gnome 3 merak etmiyorum deil su an ön gösterimler var ,ama oda okadar cok beni etkiledi diyemem bakalim ne olacak tam ciktiginda ,ha kde de hersey tam mükemmel de degil düzeltilmesi gereken seyler var örnegin eski kde 3.5 bazi yönlerden daha üstün basiyordu ama insaAllah onuda cözerler ,biiliyorsunuz kde gnome gibi degil her yönlü gelisiyor .icerik ve görsellik
ve stabilite

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35

Yapma öyle lütfen. Vista temasıysa ne olmuş ki? Pencere başlıkları çok güzel halbuki. Bu kadar katı olma bence. Hem de Windows bile kullanıyorsun...

Doksanlı yıllarda biz burada yeşil-kırmızı-sarı renklerini bir araya getiremiyorduk; senin bu sözlerin bana o zamanı hatırlattı.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
bosa ugrasmissin muhterem okadar bir kaynak koddan paket yükleseydin daha iyi olurdu :) ama eskisi gibi uzun sürmüyor artik kaynak kodlar bile onceden bir wine yüklerdim yuh derdim sanki pc yi yeniden yüklüyoz :) bu arada istanbul adli bir video ekrani kopyalayacisi vardi ,baska ne gibi program var bunun icin ,arkadaslar kde ile gnome yaristirilmaz ,gnome cok eksik kalir ,bu arada kde de saten compiz- yüklü geliyor :) cikacak gnome 3 merak etmiyorum deil su an ön gösterimler var ,ama oda okadar cok beni etkiledi diyemem bakalim ne olacak tam ciktiginda ,ha kde de hersey tam mükemmel de degil düzeltilmesi gereken seyler var örnegin eski kde 3.5 bazi yönlerden daha üstün basiyordu ama insaAllah onuda cözerler ,biiliyorsunuz kde gnome gibi degil her yönlü gelisiyor .icerik ve görsellik
ve stabilite

Ne yani, esas gnome da compiz standart olarak yüklü geliyor, birçok dağıtımda...

Sadece ayarlarını yapmak istersen compiz ayar yöneticisini indirip orasını burasını kurcalıyorsun.

İstediğin ekstra eklentiler varsa onları çekiyorsun.

Yoksa zaten compiz yüklü geliyor. :)