Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elimde o kadar imkan varken pc internet vs sadece oynamak boşa giden paraymış gibi geliyor yaşım daha küçük bir şeyler öğrenmek istiyorum ileride belki para bile kazanabilirim.
html css javasc. php filan öğrenebildiğini öğren. önce html ve css den kolaydan başla, sonra php filan devam et. Bunlar web tasarım içindir ama yok ben program yazacağım dersen ağır diller var
Bilgisayar başında kodlama, grafik, seslendirme gibi şeyler öğrenebilirsin. Onun dışında YouTube'da kanal oluşturabilir, bir niche blog kurabilirsin. Blogta araştırıp edindiğin bilgileri diğer insanlarla paylaşabilirsin. Öğrenmenin en iyi yolu öğretmektir derler
Ben de senin gibiyim. Açtım bir kanal belki ileride birşeyler kazanırım diye kendi hobimle ilgili videolar yüklüyorum.
Evde kendiniz yapabileceğiniz birbirinden farklı içerikleri, geri dönüşüm odaklı fikirleri ve origami sanatını kanalımda buluşturmak amacıyla devam ettiğim b...
www.youtube.com
Umarım bulursun. Ama ileride kendinine olarak görmek istiyorsan o işte sabit kal.
Yazılım öğreneceksen 1-2 gün öğrenip farklı birşeye atlama ? Ben bu hatayı çok kez yaptım. En son elimdeki bilgisayar da bozukunca hobilerimle vakit geçiriyorum.