Bir Şarkısın Sen yarışmasına ceza!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce de yarışmada çocuklar istismar ediliyor mu?

• Evet

Kullanılan: 45 71.4%
  • Hayır

Kullanılan: 18 28.6%

• Kullanılan toplam oy
    63

Murderer

Asistan
Reaksiyon puanı
2
pesimist abi'nin dediği doğru ama ExCeLLeNT arkadaşımızın dediği gibi Pınar Altuğ çok açık giyiniyor ve Kamera hep alttan çekim yapıyor neden acaba... :)

Murderer

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bunlara terbiye öğretilmemiş :D

Bir Pınar Altuğ gitsin sadece, yazık oluyor çocuklara o kadar şarkı söylediler. :(

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
RTÜK ceza verilecek bir unsur yok dedi. :D

Yarışmaya aynen devam. :D

Murderer

Asistan
Reaksiyon puanı
2
O kadar söylendik boşunamı gitti bu ya.

AliA msn adresin var mı ? (Özel Mesaj atamıyoruz :D)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Özele, MSN'e kapalıyız. :D

Murderer

Asistan
Reaksiyon puanı
2
AliA bir şey soracam Arama Motorunda arattırdım yoktu. Hadi AliA ama haberi sen koyma.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sor bakalım neymiş?

Ayrıca moderatörlerden yardım isteyebilirsin. :)

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Gereksiz.Oraya çocuklarını gönderen aileler sadece şunu düşünsün; şimdiki sanatçıların anne ve babalarına olan bağlılıkları genelde ne durumda? Hala gönderiyorsa, demekki başta kendisinine saygısı yoktur.Reyting tuzağına düşerek bir yerlere gelen yıldız(!)ların haline baksınlar, hala gönderiyorlarsa çocuklarına ne saygısı ne de sevgisi vardır.İnsan evladını bilerek ateşe atar mı, atmaz.İşte bunlar, farkında olmadan çocuklarının geleceğini tehlikeye atıyorlar.

Bize/size ne! diyemiyoruz.Çünkü, burada diğer çocuklar ve aileleri üzerinde özenti oluşturuluyor.Bunu gören bir çocukta özenti oluşur, o da yapmak ister.Bilemez, ilerde kendisini ne gibi şeylerin bekleyeceğini. Biraz gaza getirirseniz kimse durduramaz, başta ailesi.Sonra da "Çocukların kendisi istiyor, ne varmış bunda?" deyip kenara çekiliyoruz.Oh ne ala!

Ben bunları bir saçmalık, laubalilik ve para uğruna çocukların ve ailelerinin harcanması olarak görüyorum.Çocuğumun böyle özentilere kapılması istemiyorum.Ne yapayım? TV'yi mi yasaklayayım?, arkadaşlarından duyacak öğrenecek? Arkadaşlarıyla görüşmesini de mi yasaklayayım?

Biraz düşünün, olaya tek taraflı bakmayın.Burada iki yol var.Yaparsa nolur, yapmazsa nolur.

"Yaparsa" ihtimalinde karşımıza çıkabilecekleri yukarıda az çok anlatmaya çalıştım (anlayabilene, anlamak isteyene).

"Yapmazsa" ihtimalini de siz düşünün artık.İpucu:"En azından yaptığında karşılaşabilecek ihtimaller belli ve genelde olumsuzsa, neden bunu yaptırayım ki? değil mi..." :)

Murderer

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sor bakalım neymiş?

Ayrıca moderatörlerden yardım isteyebilirsin. :)

Perez'in Fabregas ile transferi varmıydı bu konu açıldımı diye soracaktım ama artık konuyu açtım.

Konuya yorum yap istersen.

Bir şarkısın sen kalsın Türkiye miniklerin (bizim) şarkılarımızı duyuyor.

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Ankara Barosu ‘’Programa katılan çocukların yaşı, fiziksel ruhsal gelişimi, bulunduğu ortam, kendisine sunulan geçici imkanlar, hayatlarının olağan akışının dışında bir yaşam ve giyim tarzı, başarı uğruna gösterecekleri aşırı efor, eğitim gördükleri asıl ortamdan uzaklaşma’’ gibi sakıncalar yarattığını savunmuştu.
Devam etsin diyenler sadece şu sakıncaların olmayacağına garantisi varmı da devam etsin diyorlar?Bu açıklamanın bir,iki kişinin düşüncesi değil, oturup düşünülmüş bir karar olmasına rağmen ???
Devam etsin diyenler, ayrıca çocuklarının eline bilgisayarı tutuştursunlar (özellikle online oyunun, internetin kucağına bırakın) bakalım noluyor, görelim?Henüz bu çağda bu gibi işlere hazır değiller arkadaşlar?!

Murderer

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Çok güzel söylemişsin bulmeh kardeş.

Dediğin gibi daha çocuklar küçükken programlara çıkarsa...:D