Ka-Shar
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaslar ben yazin tatil icin istanbuldan alanyaya gittim orada büyük bir bazaar vardı 2 aile gittik bi tavuk doner yiyoruz kuzenim ben bi masada kuzenimin anasi babasi ve benim anam babam ayri masadayiz.Bi kadinla kocasi geldi yaninda da kizlari benim yaslarimda tabi ben takmiyorum alanya da guzel olmayqn kiz yok hangibirine bakacam
hepsi rus zaten.Neyse ben kuzenimle felan konusuyom ama duz ileri bakarken yandan gorursunuz ya goz ucuyla ben kuzenime bakiyom ama kiz bana bakiyo 2 saat ulan utaniyorum bakmiyorum.kiz baktii baktiii babam lan kiz seni kesiyo goz kirp felan dedi babamin herzamanki espriyle karisik tavsiyesi salladim bakmadim.sonra bunlar gitti yine geldiler kiz yine bakiyr bana yeter dedim bi baktim goz goze geldik kiz hemen gozlerini kacirdi.sonra da gittiler herneyse bende istanbula dondum zaten kizi daha goremem size sordugum acaba niye bakti ilk basta begendigi icin bakti heraldr diye dusundum sonradan aklima geldi acaba bilmiyo ya ne yiyolar diye mi bakti kiyafetlerime vs mi bakti yoksa nvidia shield vardi bende cebimde duruyodu ona mi bakti bilmiyorum
Not: sari sac+kahverengi goz un acayip guzel oldugynu da farkettim

Not: sari sac+kahverengi goz un acayip guzel oldugynu da farkettim