Bir milyoner ‘Kim Milyoner Olmak İster’e katılırsa!

Reaksiyon puanı
10,315
[h=1]Bir milyoner ‘Kim Milyoner Olmak İster’e katılırsa![/h][h=2]Selda Sipahioğlu, 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına katıldığına pişman oldu. Zaten milyoner olan kadın daha ikinci soruda elenince alay konusu oldu[/h]
353576399342.jpg

Selda Sipahioğlu'nun ailesi Fruko'yu 100 milyon dolara satarak bir süre önce gündeme oturmuştu. Milyoner ailenin kızı olan Selda Sipahioğlu geçtiğimiz Perşembe atv'nin sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de "Otobüslerde yolcuların genellikle oturmak istedikleri koltuk hangisidir?" sorusunu bilemeyince sosyal medyada günün alay konusu oldu.

İnsanlar, Selda Hanım için şu yorumlarda bulundu: Hayatında hiç otobüse binmemiştir ki... Otobüsü limuzin ile karıştırdı herhalde. Yardım yapacaksan, kendi paranla yapsaydın. Paran mı yok? 'Bagaj' cevabı da verebilirdi. Ekmeğin fiyatı çıksaydı da elenirdi bu kadın. Hangi memlekette yaşıyor bu kadın?

353711812550.jpg

kaynak

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Açıkcası ben olsam bende Şöför yanı derdim :D Çünkü şöför yanına oturunca kimse sizi kaldırmaz rahatsız etmez eve kadar oturarak gidersiniz kapı açılır miss gibi eser vs vs vs :D

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
kesin cevabı olmayan bir soru. herkese göre değişir bunun cevabı. mesela ben asla cam kenarında oturmak istemem. kışın soğuk olur, yazın güneş vurur, olurda bir kaza olursa dışarı fırlama ihtimali falan var. en güzeli koridor kenarı. :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
saçma bir soru olmuş, ben de şöför yanı derdim şahsen.. 125-250 binlik soru falan olsa mahkemeye kadar giderdi bence

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
şoför yanında koltuk yokki otobüslerde :D nereye oturcan :D

"Kenan bey şu çeki kabul edin de geçelim bu soruyu" :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Millet otobüsü minibüs mü sandı ne? :)

Yaygın olarak cam kenarında oturmak ister millet. Hatta kavga bile çıkar sırf bu yüzden. :D

Shockxx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sorunun saçmalığına bak soru kalmayınca saçma sapan sorulara döndüler yakında yayından kalkar böyle sorulara devam ederse...

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bayanıı tanımıyorum. Kim olduğunuda araştırmayacağım. Bayanı küçük düşürücü bir soru olmuş yada ona denk gelmiş talihsizlik. (belki de kastidir bilemeyiz sadece tahmin edebiliriz) Ama bu program ne bileyim bana biraz yarışmacıları küçümsüyor gibi geliyor. Kenan ışığın konuşma tarzı yarışmacıları iğneleyici ben diyalogları dinlerken rahatsız oluyorum. ihsan varol bana daha sempatik geliyor. Neşeli eğlenceli. tabii bu size kalmış bunlar benim söylemek istediklerim ve benim fikrim.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bu soru bana denk gelse ve bilemesem yarışmaya dava açardım.

Çünkü bu sorunun cevabı 2+2=4 gibi net değil.

Ahmet'e göre cam kenarı Mehmet'e göre şöför yanı.

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
ne biçim soru yahu kişiden kişiye değişir...kadının bu soruya gore anket yapacak halı yok ya..bazen cok sacma sorular cıkıyor...

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Şıklarda "Bayan yanı"da olmalıydı :P

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Otobüs yahu bu, taksi, minibüs yada dolmuş denmemiş ki. Otobüste de şoförün yanında önce vites, sonra muavin koltuğu var :D

Ama soruda şehirlerarası otobüslerde denmeliydi.

Şehzade~

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Cam kenarında oturunca yanında bir kişi oluyor seni kaldıramıyorlar ya da baktın kaldıracak gibi gözüküyorlar uyuma numarası yap:D