Bir Liran Olsa Kime Verirsin?

hayatsever

Asistan
Reaksiyon puanı
63
Arkadaşlar selamlar;

Yeşilay'ın bir kampanyası var Bi'Liran Var Mı? diye bu kampanya kapsamında Yeşilay sokaktaki bağımlı insanların sayısını azaltmak ve onları içinde bulunduğu bağımlılıktan kurtarmak istiyor. Bu doğrultuda da kampanyanın ismini Bi'Liran Var Mı? yapmışlar. Ben sizi etkilememek adına görüşümü çok belli etmeyeceğim ama size sormak istiyorum.

Siz olsanız Yeşilay'a mı verirsiniz yoksa sokakta sizden para isteyen birisine mi verirsiniz?

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Ne iyi fikir yahu. Zaten işim yok Bende böyle bir site açayımda belki zenginliğin tadına vararım.

Sokakta para isteyenlerin Bir üst versiyonu olmuş bu site. İsmi de Aynen sokakta söyledikleri gibi. :D

Reaksiyon puanı
10,315
Ne iyi fikir yahu. Zaten işim yok Bende böyle bir site açayımda belki zenginliğin tadına vararım.

Sokakta para isteyenlerin Bir üst versiyonu olmuş bu site. İsmi de Aynen sokakta söyledikleri gibi. :D

Birader arkadaşın yazdığını iyi okudun mu, ben onun yazdıklarında site ismi falan görmedim.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Bi 'liran var mı?
ticari kaygısı yok bunların www.yesilay.org.tr 'nin iştiraki site...
Screenshot_20171123_221408.png

Reaksiyon puanı
10,315
Yazmamış ama ararsan sitesini bulursun :)

Sağolsun bizim Konfi koymuş linkini, zahmetsizce gittim siteye... Hiçbir ticari kaygısı olmayan, YEŞİLAY gibi kuruluşumuzun altına imza koyduğu bir hayır sitesi yahu, bunda siz ne kötülük gördünüz de karalamaya çalışıyorsunuz anlamadım. Destek olmuyorsan bari köstek olma be kardeşim. Sahipsiz kimsesiz çocukların rehabilitesi için güzel bir yol bulmuş adamlar, bırak yapsınlar işlerini. Hemen her şeye dolandırıcılık gözüyle bakarsak bütün hayır kapılarımız, reflekslerimiz biter, çöker.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Kimseye yardım ettiklerini görmedim duymadım. Eee param olsa gidipte kimsesiz bir insana yardım ederim siteye yatırmam yoldan da para isteyen birine vermem.

Reaksiyon puanı
10,315
Kimseye yardım ettiklerini görmedim duymadım. Eee param olsa gidipte kimsesiz bir insana yardım ederim siteye yatırmam yoldan da para isteyen birine vermem.

E ne diyelim yeğenim, şükür ki milletin hepsi senin gibi düşünmüyor, yoksa fakir fukara ayvayı yemişti bu memlekette valla. :)

Emre Budak

Doçent
Reaksiyon puanı
321
Dostum, ben bu adamlara güveniyorum. İçiniz rahat bağış yapın.