- Reaksiyon puanı
- 6,518
Bir konu
Son düzenleme:
Hangi işlemci
çok güzel keşke bende 100 fps alsam ama ben 5 yada 10 fps alıyorumFull ayar ve 1080P;
Ekli dosyayı görüntüle 146718
100 FPS gösteriyor.
Ryzen 3 3200G,
B450m S2H,
2 x 8 GB 3200 Mhz DDR4 Ram.
Valorantta işlemcide önemliRyzen 3 3200G.
Fiyatı ne kadar shiden agam,Kusura bakma dilim şürçtü.Üstat profesör hazretleri padişah galaksi koruyucumuz shiden beyefendi diyecektim.İşlemci Ryzen 3 3200G, 4.00 Ghz hızında ve 4 çekirdekli.
Bende arattım yok.Stok mu bitti?Vega 8'li Ryzen 3 2200G, 800 TL.
Ryzen 3 3200G satılmıyor.
Peki diğer oyunlardan memnunmusun?3200G çoktandır bitik.
2200G var;
AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatlarını Akakçe ile takip et! AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Hangi ayarlarda APU sistem gibi uyguna sistem dizmeyi düşünüyorum ancak APU sisteme güvenemiyorum :/Hangi oyunlar? Cyberpunk 2077'yi bile bitirdim, FidletyFX Cas ile . Parasına göre çok güzel oynatıyor. Memnunum.
Hocam bir sistem topladım.Ama ben bu işlerde biraz cahil cühelayım.4k yı aşmamaşı için biraz kalitesiz ürünler şeçmiş olabiliri.Sizce buna ileride yükseltme yapmak istesem yapabilir miyim?(SSD olduğu için ssd'den kıstım.)3200G çoktandır bitik.
2200G var;
AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatlarını Akakçe ile takip et! AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Baya iyiymiş yaw1080P, model kalitesi yüksek, alan derinliği açık ve FideltyFX CAS için;
Max FPS; Sınırsız,
Max Çözünürlük: 70,
Min Çözünürlük 55.
Ayrıca Radeon Görüntü Keskinleştirme açık. FideltyFX Cas ile düşen çözünürlükleri yüzde 80 kadar telefi ediyor.
APU sistemler nedense beni tatmin etmiyor. Peki, siz hangi APU bir işlemci önerirsiniz?Diğer tüm ayarlar düşük ama.
Ryzen 5 3400G 5 FPS bile fark atmıyor. Ryzen 3 2200G güzel.
NeredeYayın deneyeceğim birazdan. İzlersin.
Özelden kanal linkini atarsan destek olmaya çalışırımYouTube da açacağım.
Ekli dosyayı görüntüle 146722
Bizede yollarsan pek mutlu oluruz galaksi koruyucumuz24 saat lazım ama ben kayıt yaptım. Onu yüklerim birazdan.
Haşmetlim,O kafa kimde olursa olsun şımartılmaya layıktır.Beni şımartmayın .
Sizin kiHangi kafa? .
Dedim ya anlamam pek o işlerden.Sadece sordum.Size karşı dalga geçmek ne haddime!Ram'in kötü kanki.
Ekran kartı da anlamsız. Vega 8 ile kafa kafaya giden bir GPU.
Dalga geçmek amacı ile mi attın bana?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Death Stranding 6 aylık satışı ile şaşırttı - ShiftDelete.Net
PS4 konsoluna özel olarak çıkan ve oyun severlerin beğenisini kazanan Death Stranding, PC versiyonunda satış rekoru kırdı. Oyun 6 aylık satışıyla şaşırttı.shiftdelete.net
Burada ki oyununda bitirdim.
Memnun etti.
O zaman ben de CyberPunk 2077 kurayım. Kaç FPS'de oynadın?Hangi oyunlar? Cyberpunk 2077'yi bile bitirdim, FidletyFX Cas ile . Parasına göre çok güzel oynatıyor. Memnunum.
Hangi oyunlar? Cyberpunk 2077'yi bile bitirdim, FidletyFX Cas ile . Parasına göre çok güzel oynatıyor. Memnunum.
30 fps ?
1080p low da 37-40 fps diyorsun ve 1 saat aktif oynasan max göreceğin 30. Zevk almak için 30fps yeterli değil.Güzelce sorunu bir daha yaz.
Kişiden kişiye değişir. Şahsen ben 1080p low bile hoşuma gitmiyordu. Senin hoşuna gitmesi güzel.Oyunu bitirdim ve zevk aldım.
San Andreas gibi olmaz. Çünkü polidgron sayısı yüksek modellerin. O yüzden öyle bir durum söz konusu değil. Yani basit modellemeler değil.
Yani 720P'de oynanılabilen bir FPS veriyor.