Mikail_Ebrinç
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,700
hiç napıyonnoldu moruk
o senmisin
Oturuom, msjni okuom, pc monitörüne bakıom, nefes alıom, senin msjne cvp yazıom, klavyedeki tuşlara basıom...hiç napıyon
bende neden mavi erkan aldığımı düşünüyomOturuom, msjni okuom, pc monitörüne bakıom, nefes alıom, senin msjne cvp yazıom, klavyedeki tuşlara basıom...
agabebende neden mavi erkan aldığımı düşünüyom
bana ram alsana ram den mavi ekran alıyom 250 tl lna nolcak alt tarafı 2 adet dirt 5 parası 50tl de kalıyo az yani
ver parayı knk senin paranla alimbana ram alsana ram den mavi ekran alıyom 250 tl lna nolcak alt tarafı 2 adet dirt 5 parası 50tl de kalıyo az yani
eveto senmisin
o zmn ben alırm sana mı sorcam dsadasaver parayı knk senin paranla alim
yok yani eğer üşeniosan fln atabilirsin hemen alırım but 5000 tl alma parası alırım sölimo zmn ben alırm sana mı sorcam dsadasa
Çko tatlı gözüküyon umarım benim gibi sivilce manyağı olmassın
3 4 sene sonra öderimyok yani eğer üşeniosan fln atabilirsin hemen alırım but 5000 tl alma parası alırım sölim
şuan hiç sivilcem yok çok datluyumÇko tatlı gözüküyon umarım benim gibi sivilce manyağı olmassın
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 4 sene sonra öderim
evt çok dutlusunşuan hiç sivilcem yok çok datluyum
gel senle among us girek birgün discord danyanımdakide komşu çocu (diğerleri gibi değil(iyi biri))
ben sesli oynamıyom ya yoksa girerdikgel senle among us girek birgün discord dan
nedenki ben sesim çok kalın korkma dadsadben sesli oynamıyom ya yoksa girerdik
ben oynarım ama ailem sesli konuşmama izin vermiyonedenki ben sesim çok kalın korkma dadsad
bruh olur öyle bişi olmazben oynarım ama ailem sesli konuşmama izin vermiyo
SaolOmega skin pack baya iyi ama oda tutar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İzledim baya iyi skinler.