- Reaksiyon puanı
- 6,518
Çözüldü
Son düzenleme:
Video Ses YOK
Müzik Videosu atıp Sesinin Olmaması İLGİNÇAynen, iyi ses çıkartamamışım. Bence kayıt cihazı iyi değildi ama kimisine göre, pena ile çalmalıymışım.
Kanalın sahibi benimBenim bu;
Ekli dosyayı görüntüle 144308
Sizler de atın, içeriklerinize bakayım.
En güzel içeriğimde bu;
Ekli dosyayı görüntüle 144309
:thumbs up emoci: & :hawli emoci:Abone oldum ve beğendim kanki.
Hayır öylesine atmıştım. O kadar izleneceğini ben de tahmin edememiştim xdGüzel bir izlenme. Para kazandın mı hiç?
hayır bu değil. ben gizliye almıştım. ?
Tekrar çekmeyi düşünüyorum.4000 saati sollamıştır ha! Ne para kazanılırdı var ya...
o kalitesiz videoyu görüp göz zevkinizin bozulmasını istemediğim için aldım... ?Gizlemeyecektin kanki. İnan ayda 5-6 dolar gelebilirdi belki.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Görüntülenme sayıları aynıydı sanki . Budur dedim.
o kanalevet benim
Video iPhone 12'nin tasarımının nasıl olabileceği ile ilgiliydi. Ama lansmandan sonra tasarım açıklandığı için kitle gelmemeye başladı. Sonra da gizliye aldım. Videoya para kazandıracak kadar ilgi gelmedi.Gizlemeyecektin kanki. İnan ayda 5-6 dolar gelebilirdi belki
kanalın kimin olduğunu neden sordun
15 abone? büyük?Oradan seçin dedin ya, düşündüm ki, bir sürü videosu var ve büyük bir YouTube kanalı.
2. video süper alıp götürüyo dikkatle izledim çok güzelİki tane var çok izlenen. Zaten Youtube'a videoları öylesine yüklüyorum.
ali ye sor o çekti benimkilerde var sesim var merak ediyorsanBir an, farklı bir işletim sistemi sandım .