- Reaksiyon puanı
- 6,518
Çözüldü
Son düzenleme:
Superman kadar az düşünülmüş bir karakter var mıdır acaba? Uçuyor, çok güçlü, gözünden lazer çıkıyor. Sadece bir taş onun gücünü alıyor. Artık eskide kaldı. Şu an çok daha gelişmiş süper kahramanlar var.
Kevin Feige Marvel evrenine dahil etmek istiyordu bir aralar. Eğer hâlâ böyle bir planı varsa önümüzdeki yıllarda ortaya çıkar.Ghost Rider ne zaman geri dönecek acaba ya?
Mantığın dışında, karakter çok OP bence. Zaten ilk super kahramanlardan olduğu için gelişmemiş. İnsan süper kahraman olsa, isteyeceği ilk özellikleri eklemişler. Daha üzerine film falan çekmenin anlamı pek yok bence.Aslında filmde çok mantıklı geldi.
Dünyalaştırma makinesini artıkları (kriptonit), toxin gibi Kriptonlular'ı etkiliyor.
Senariste verilen süre 11 gün. Üstüne Christopher Nolan tarzı bir film istiyorlar ve ortaya çıkan 200 milyon dolarlık berbat eser bu...Batman ama baba parası .
Şaka maka en sevdiğim süper kahramanı (Batman), filmde mahvetmişler.
Film üzerine değil, karakter üzerine konuşuyorum. Filmleri kötü değil.Bence böyle düşünme. Man of Steel hiç fena bir film değildi.
7'de az puan değil.
Ben nolandan sora bıraktım dc evrenin filmlerini en son suicide squadsa bakmıştım onada will smith içinAdalet Birliği, Batman v Superman kötü filmdi ama solo filmi güzeldi
Harley Queeni Oynayan Kız İyidi, Will Smithte İyidiO var ya, en kötüsüydü.
Bence dark knight serisi bütün dc flminden üstün hala hele head ladgerin efsane jokeri batman denince akla nolanın glmesinden anlasılıyorBence iyi ki bulaşmamış. Yoksa TeneT gibi bir sanat eserini anlamak için bir kaç kes izlemezdik art arda.
Umarim öyle olur. En sevdiğim karakter kendisi.Kevin Feige Marvel evrenine dahil etmek istiyordu bir aralar. Eğer hâlâ böyle bir planı varsa önümüzdeki yıllarda ortaya çıkar.
Teşekkürler izlerim...The Prestige izle.