Güzel taktik.Pek sanmıyorum yardım edeceklerini. Ben üniversitedeyken hocaların bilgisayarları ile ilgileniyordum. Bundan dolayı kendileri bana teklif ettiler dile benden ne dilersen diye. Tabi ben birşey istemedim. ?
Aslında ben istemedim. Bölüm başkanı hoca vardı. Ona yardım edince yayıldı diğer hocalara. Macbook kullanıyordu. Ee koskoca üniversite de anlayan yoktu.Güzel taktik.![]()
Biraz zor gibi.Ben geçtim sandım da, yanlış hesaplamışım. Hoca da adını yazana 5 puan fazla ekliyorum demişti o gün, ben geçtim kafasıyla hiç oralı olmadım.
Ben şu an üniversitede staj yapıyorum, eğer Macbook'tan anlıyorsan direkt numara istiyorlar.Aslında ben istemedim. Bölüm başkanı hoca vardı. Ona yardım edince yayıldı diğer hocalara. Macbook kullanıyordu. Ee koskoca üniversite de anlayan yoktu.
Sorma ya derse bile hocayla gidiyordum. Bir sürü öğrenci. Herkesin gözü bende oluyordu. Bazıları kıskanıyordu. Aslında ben hiç istemedim öyle olsun. Hala daha benle iletişimdeler. Bazen 200-300 ateşliyorlar. ??Ben şu an üniversitede staj yapıyorum, eğer Macbook'tan anlıyorsan direkt numara istiyorlar.![]()