Bu soruyu sormak bile yanlış zamanın ötesinde olan Nikola Tesladır çünkü Edison ile westinghouse daha yeni elektriğe geçmişken Nikola Tesla aynı zamanda kablosuz elektrik icat etmişti daha yeni elektrik bulunmuş ve kablolar yeni yeni döşeniyordu şehirlere teslanın westinghouse a bunun ile ilgili bir sözü vardır hattaDostlarım sizce hangisi zamanının çok çok ötesinde ve daha dahi?
Bence Tesla. Adam zamanın ötesindeydi ya. Çok çılgın icatları varmış falan diyorlar. Tesla Kulesi gibi.
Einstein ise daha çok popüler bilim sembolü gibi geliyor.
Ve şuan biz Tesla bobini ile kablosuz elektrik yapabiliyoruz sadece geliştirilmesi gerekiyor ve benim de bir Tesla aşığı olarak geliştirmeye başladım şuan evimizin her lambasının yanında menzili aşırı kısa olduğu için Tesla Bobini var 15 saate kadar kablosuz şekilde ve düğmeye basmadan elektrik kullanıyoruz sadece pil değiştiriyoruz şimdi ki hedefim ise menzilini ve gücünü arttırmak yani pil ile çalışmasından kurtarıp kesintisiz bir kendi elektriğini üretecek Tesla Bobini yapıp bunun da menzili arttırıp her odaya bir tane sonraki geliştirmeler de ise sadece evin içinde bir tane olacak şekilde en azından ampulleri yakmayı hedefliyorum ki elektik faturasından çok büyük oranda tasarruf edelim
bence listeden einstein i kaldirin cekismeli olan digerleriDostlarım sizce hangisi zamanının çok çok ötesinde ve daha dahi?
Bence Tesla. Adam zamanın ötesindeydi ya. Çok çılgın icatları varmış falan diyorlar. Tesla Kulesi gibi.
Einstein ise daha çok popüler bilim sembolü gibi geliyor. Atom bombasını falan bulmuş ya da çalışmaları, atom bombasının icat edilmesine yardımcı olmuş.
Hem zaten Einstein ile teslanin kulvarlari da bir değil ki biri fizikçi diğeri elektrik ile alakalıbence listeden einstein i kaldirin cekismeli olan digerleri