Sanırım kullanabilirsiniz.Benim bir Facebook hesabım yok. Whatsapp kullanamayacak mıyım?
Konuyu biliyorum.Facebook hesabım yok ve diyorlar ki: "Facebook'ta veri paylaşmayan, Whatsapp kullanamaz".
Çift simkartlı telefonlarda ikiz uygulama ile oluyor.Bir telefonda iki ayrı WhatsApp hesabı olurumu?
İkiz uygulama nasıl oluyor?Çift simkartlı telefonlarda ikiz uygulama ile oluyor.
eğer başka bir telefon numarandaki whatsaap hesabını kullanmak istersen whatsaap busienss kullanabilirsiniz.İkiz uygulama nasıl oluyor?
Whatsapp'ın diğer uygulaması olan WhatsApp Business kullanabilirsiniz, işinize yarayacaktır.İkiz uygulama nasıl oluyor?
Benim sormak istediğim şu, diyelimki oğlumun e posta hesabını şifresi ile biliyorum kendi telefonuma çocuğumun WhatsApp hesabını kurarak kontrol edebilir iyim?Whatsapp'ın diğer uygulaması olan WhatsApp Business kullanabilirsiniz, işinize yarayacaktır.
![]()
Do more with conversations | WhatsApp Business
Engage audiences, accelerate sales and drive better customer support outcomes on the platform with more than 2 billion users around the world. Learn more.www.whatsapp.com
abi onu ben denedim,@MrtAltg,
Benim sormak istediğim şu, diyelimki oğlumun e posta hesabını şifresi ile biliyorum kendi telefonuma çocuğumun WhatsApp hesabını kurarak kontrol edebilir iyim?