"2 dakikada bakıp geçtiğimiz karikatürü çizmek ne kadar zahmetli bir işmiş şimdi anlıyorum. Kaç dakikada çizilir tam anlayamadım, videoyu baya hızlandırmışlar."<br />
<br />Nasıl çiziyon karikatürleriii?<br />Bana en çok sorulan sorulardan biridir bu.<br />Bu yazıda ise cevabını vermeye çalışcam.<br /><br />Bu Penguen‘deki köşemde çizdiim bi karikatürün eskizi.<br />Eskiz, espriyi bulduğum zaman unutmamak için uyduruktan çizdiim halidir…<br /><br />
<br /><br />Sonrasını ise aşağıdaki vidooda görceksin.<br /><br />Bir karikatürün baştan sona çizilme hikayesi… Kompozisyonu yerleştirmeden, kurşunkaleme, çinilemeden renklendirmeye kadarki macerası…<br /><br />http://www.youtube.com/watch?v=FFE-Zzs3xiI&e<br /><br />Siyah beyaz hali Manga Studio programında, Wacom Cintiq tabletle çizildi. Renklendirmesi ise Photoshop programıyla yapıldı.<br /><br />Bu da karikatürün son hali
<br /><br />
<br /><br />KAYNAK
<br />Nasıl çiziyon karikatürleriii?<br />Bana en çok sorulan sorulardan biridir bu.<br />Bu yazıda ise cevabını vermeye çalışcam.<br /><br />Bu Penguen‘deki köşemde çizdiim bi karikatürün eskizi.<br />Eskiz, espriyi bulduğum zaman unutmamak için uyduruktan çizdiim halidir…<br /><br />