Bir kızdan hoşlanıyorum ve açılmam lazım

Whynot01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
2 ay önce reddettigim kızdan hoşlanmaya başladım ve onu çok üzmüştüm elimden gelmeden şimdi kıza açılmak istiyorum ama tersleme ihtimali çok yüksek kızda çok gururlu bir kız .
Aklımdan geçen aramız soğududan giricem kahve içmeye davet edip dışarıda işi birircem sizce napmaliyim ?

AynŞTAyn

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
99
En azından cesaretin var, bu yolda devam et ta ki kız ne zaman bu işten vazgeçeceksin dediğinde patlat cevabı sen ne zaman bana EVET dersen kızlar kendine güvenen ve yılmayan tiplere güvenirler. İsterse 20 kere olsun git söyle Red ettiği sürece kapıyı çal. ?

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
4-) Yeni bir konu açarken başlıkların konuya uygun ve açıklayıcı olması gerekmektedir. "Yardım", "İmdat", "Acil yardım edin" gibi başlıklar yerine daha anlamlı başlıklar seçilmelidir. Başlık ne kadar açıklayıcı olur ise o kadar ulaşılabilir olacağını unutmayınız.
Konu başlığınız düzenlendi.

Forum Kuralları gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Başka kızlara yöneliniz ,siz onu üzmüşsünüz tekrar üzersiniz

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
kadınlar değiştirebileceği erkeklerden hoşlanır, tabi ilişki de uzun ömürlü olur bu şekilde :)

Whynot01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
En azından cesaretin var, bu yolda devam et ta ki kız ne zaman bu işten vazgeçeceksin dediğinde patlat cevabı sen ne zaman bana EVET dersen kızlar kendine güvenen ve yılmayan tiplere güvenirler. İsterse 20 kere olsun git söyle Red ettiği sürece kapıyı çal. ?
Keşke öyle olsa usta be