Bir Kıza Bakmadan Önce...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bekçi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bir kıza bakmadan önce durup düşünün...

--Sonra bir daha düşünün...sonra bir daha...

---Bu bakışla kıza birşeyler aktaracağınız kesin..
---Onun gönlünü çelebilirsiniz, ona kendi toz pembe hayal dünyasında dolaşma fırsatını sunabilirsiniz...
---Diyelim ki onunla görüşmeye, konuşmaya, gezmeye başladınız.
---Kızın tüm dünyası sizsiniz...ailesi değil..
---Ailesi onun gözünde cahil, geri kalmış, onun hep kötülüğünü isteyenler olarak durmaya başladı.
---Ailesiyle gezmeye çıktığında onlardan 2 adım arkada yürüdü..Sırf size mesaj atabilmek için...
---Onlarla gözükmek istemedi çünkü onlar onu küçük düşürüyor, onun havasını tıpkı bir iğne gibi alıyorlardı...
---Onun gözünde ailesi bir hiçti..dizilerde gördüğü gerçeğin öyle olduğunu sandığı sevgili rolüne bürünmüştü...
---Ailesi kızının yanlış şeyler yaptığının farkına varmıştı ki..onu ikaz ettiler..
---Hayatı dizilerden ibaret gören kız ise...ailesinin bu hareketini özgürlüğünü kısıtlayan bir hareket olarak gördü..
---Dersleri aksamaya başladı...Stresli dönemlerine girdi...artık hep sizi düşünmeye başladı..
---Hatta evliliği de hayal etti..Lakin siz sadece basit bir bakış atmıştınız..Ne evlenmesi...
---Notları çok düşmüştü...Üniversite sınavında da hiç bir şey yapamadı...
---Çünkü sizi düşündü... aylarca...
---Kız ailesiyle büyük tartışmalar yaşamaya başladı...sözden anlamadığı için belki de dayak yedi !!
---Sonra bir gün siz mesaj çektiniz...Bitti ! ! ! Üniversiteye başka bir ile gidiyorum, zaten görüşemeyeceğiz diye...
---İşte o anda kızın gözlerinde ki o toz pembe perde birden yırtılıverdi..Ve işte hayatın gerçekleri dımdızlak ortada...

---Halbuki siz sadece bir bakış attınız...bu olaylar zincirinin ufak bir kıvılcımıydı o..bir kızın hayatına karşın sadece bir bakış...belki de o kız bir öğretmen, mühendis olabilirdi...

---Şimdi ise kendini boşlukta hisseden, ailesinden nefret eden, dünyası başına yıkılmış bir kız ...

-------------Bakmak, konuşmaya, konuşmak dokunmaya, dokunmak ise zinaya götürür.. diye de boşuna dememişler..

-------------Siz siz olun birine bakarken bir daha düşünün...

bug

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Kızın öylesi, kızında değil insanın öylesi ne öğretmen olsun ne de mühendis arkadaş.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
herkes mühendis ve öğretmen olsa basit işleri kim yapacak? bakış atmaya devam :)

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
yandan yandan bakalım o zaman ayıkmasınlar :-D

Reaksiyon puanı
31
Güzel hikaye nedense öle bir bakışla gelen bir kız görmedim :)

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Ben bakınca kafasını çeviriyo bu kızlar :D

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bunun birde erkek versiyonu olmalı. eksik kalmış yazı.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Yavuz olm sen normal bakmıyosn ki kızlara zaten suçu yok onların heheh :-D

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Kız bana dik dik baktığım zaman burnumu karıştırıyorum bütün dünyası bir anda başına yıkılıyor (bu anlatılan süreci üç saniye yaşıyor ) sonra hayatına kaldığı yerden devam ediyor Not:Bu davranış toplum içerisinde öküz diye anılmaza sebep olabilir.