aşkınyolcusu
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,616
Geçen sene sevgilim vardı, çok aşık olmuştum, durduk yere, sana zarar veriyorum diyerek, benden ayrıldı, ben ruhsal bunalım geçirdim, Ailem Psikiyatra götürdü, Majör depresyon teşhisi kondu, anti depresan ilaçlar verildi, sonra öğrendim ki, kız benimle konuşurken başkasıyla da konuşuyormuş, benden hemen sonra konuştuğu kişiyle sevgili olmuş.
Bu olaydan sonra ben aşık olmaya hatta kızlarla konuşmaya çekiniyorum.
Depresyonu nasıl atlattığıma gelirsek, size ilginç gelebilir ama Futbol önemliydi, Galatasaray taraftarıyım küçüklüğümden beri, maç izlemeye devam ettim, halı saha maçlarına gittim geçen sene, kafa dağıttım, önce ilaçlardan kurtuldum sonra depresyon geçti.
(Birde kızın Fenerbahçe kombinesi var, Fanatik Fenerli, geçen sene içeride dışarıda 3-0 yenmemiz ve gelen müthiş şampiyonluk hayatımda en sevindiğim şampiyonluk oldu, İntikamımı Alan Galatasaray Futbol Kulübüne teşekkürler )
Bu olaydan sonra ben aşık olmaya hatta kızlarla konuşmaya çekiniyorum.
Depresyonu nasıl atlattığıma gelirsek, size ilginç gelebilir ama Futbol önemliydi, Galatasaray taraftarıyım küçüklüğümden beri, maç izlemeye devam ettim, halı saha maçlarına gittim geçen sene, kafa dağıttım, önce ilaçlardan kurtuldum sonra depresyon geçti.
(Birde kızın Fenerbahçe kombinesi var, Fanatik Fenerli, geçen sene içeride dışarıda 3-0 yenmemiz ve gelen müthiş şampiyonluk hayatımda en sevindiğim şampiyonluk oldu, İntikamımı Alan Galatasaray Futbol Kulübüne teşekkürler )