Berat yapıcı 88
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 866
8x1 RAM var oyüzden mi acababen orta ayrda vega 3 ile 40 fps alıyordum bence sana rahat yetmesi lzm vega 8 in
8x1 RAM var oyüzden mi acababen orta ayrda vega 3 ile 40 fps alıyordum bence sana rahat yetmesi lzm vega 8 in
bendede 8*1 var bilgisayraın falan çok doluysa etki ediyor fps e8x1 RAM var oyüzden mi acaba
Çok doluysa derkenbendede 8*1 var bilgisayraın falan çok doluysa etki ediyor fps e
Yani büyük oyunlar varsa 16 gb ram takÇok doluysa derken
Hocam bu arkadaş galiba yüksek ayarlarda arkada bir ton uygulama açıkken ve bilgisayarı tozlar içindeyken GTA oynuyor herhaldeYani büyük oyunlar varsa 16 gb ram tak
Çok doluysa derken
Birde nasil yapılır ve pc hızlandırma videosu çekicempc yeter de artar profosyonel başlamak zorunda değilsin ama bu zamanda hızlı büyümek için farklı olman lazım telefon karşılaştırması yapan tonla kanal var ha ben en iyisini yaparım diyorsan sen bilirsin
bundan sonra aynı içerikte bir kanal daha açtım arkadaşmla bakabilirsin istersenben cs-go roblox ve teknoloji videoları çekmiştim işlemci kıyaslama fln düşük sistem oyun önerileri izlenmem vardı baya ama abone 50 lerde kalınca hevesim bitti sildim kanalı