ertan2002
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 112
Selamlar
Amcam kendisine telefon almak istiyor da bana sordu.
Bütcesi 3000-3800 TL arasi. Bana oppo Reno 5 ve Redmi Note10 Pro ile geldi ben 3 model daha ekledim listeye, söyle bir karsilastirma cikti
www.epey.com
Burdaki puanlamaya göre Poco X3 Pro en üsste ancak deger markayi cok bilmiyorum, ne dersiniz?
Samsung A52 yeni bir telefon ve a51 ile arasinda 600 TL fark var ( gördügüm kadariyla ekran yenileme hizi ve islemcisi daha iyi). buradan hangisini tavsiye edersiniz? Hizli telefon istiyor (suanki telefonu sanirim donuyormus).
Cevaplarinizi bekliyorum Tesekkürler
Amcam kendisine telefon almak istiyor da bana sordu.
Bütcesi 3000-3800 TL arasi. Bana oppo Reno 5 ve Redmi Note10 Pro ile geldi ben 3 model daha ekledim listeye, söyle bir karsilastirma cikti
Samsung Galaxy A52 - Redmi Note 10 Pro (6 GB / 128 GB) - Poco X3 Pro - Oppo Reno5 Lite - Samsung Galaxy A51 (256 GB / 8 GB) Karşılaştırması - Epey
Epey - Samsung Galaxy A52 - Redmi Note 10 Pro (6 GB / 128 GB) - Poco X3 Pro - Oppo Reno5 Lite - Samsung Galaxy A51 (256 GB / 8 GB) özellik ve fiyat karşılaştırması
Burdaki puanlamaya göre Poco X3 Pro en üsste ancak deger markayi cok bilmiyorum, ne dersiniz?
Samsung A52 yeni bir telefon ve a51 ile arasinda 600 TL fark var ( gördügüm kadariyla ekran yenileme hizi ve islemcisi daha iyi). buradan hangisini tavsiye edersiniz? Hizli telefon istiyor (suanki telefonu sanirim donuyormus).
Cevaplarinizi bekliyorum Tesekkürler