Bella Ciao
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,193
(İlk konu kötü oldu bu konu daha iy, olur ama mğkemmel değil mükemmel olmak için daha çok vaktim var)
Bu öykü bizim değil bizim soyumuz katar kumlarına dayanır ama orası şuan ulaşıma kapalı bugüngü ise libya kumundan 10980xe part 3 aşiretini anlatıcaz.
1=
Şuan kumuz virazdan silisyum oksit oradanda silikon olucazzz.
2.= şuan silisyumuz.
2.
3= şuan silikonuz %99,9999 saflıktayız 1mm gofret olucaz şimdi.
3
4= şuan gofretiz bazı kısımlarımız yalıtkan bazıları iletken yapılıyor şuan. Ayrıca ışığa dayanıklı oluyoruz bu bizim kanımız içimizde xolaşıyor. Biz mavi kanlıyız
5= şuan bize ultraviolet-a ışık tutuluyor ve bakır sültafın yerleri çiziliyor.
6= şuan gofret hazır bu bizim iskelet ve dolaşım, boşaltım, solunma gibi yerler
7= şuan transisatör ( hücreleeim ve organlarım oluşuyor) bakır sülfat doğranıyor ve iyon ışığa duyarlı katmana atılıyor. Sonra bakır sülfat artık ışığa dayanıklı ve elektieği geçirgen oluyoruz)
8 = şuan organlarımız ve damarlaeımız hazır.
Part 1 sonuna geldik. Umarım bunu beğenirsiz. 2 part olucak çünnkü 10 resim sınırı var.
Bu öykü bizim değil bizim soyumuz katar kumlarına dayanır ama orası şuan ulaşıma kapalı bugüngü ise libya kumundan 10980xe part 3 aşiretini anlatıcaz.
1=

Şuan kumuz virazdan silisyum oksit oradanda silikon olucazzz.
2.= şuan silisyumuz.
2.
3= şuan silikonuz %99,9999 saflıktayız 1mm gofret olucaz şimdi.
3

4= şuan gofretiz bazı kısımlarımız yalıtkan bazıları iletken yapılıyor şuan. Ayrıca ışığa dayanıklı oluyoruz bu bizim kanımız içimizde xolaşıyor. Biz mavi kanlıyız

5= şuan bize ultraviolet-a ışık tutuluyor ve bakır sültafın yerleri çiziliyor.
6= şuan gofret hazır bu bizim iskelet ve dolaşım, boşaltım, solunma gibi yerler

7= şuan transisatör ( hücreleeim ve organlarım oluşuyor) bakır sülfat doğranıyor ve iyon ışığa duyarlı katmana atılıyor. Sonra bakır sülfat artık ışığa dayanıklı ve elektieği geçirgen oluyoruz)

8 = şuan organlarımız ve damarlaeımız hazır.
Part 1 sonuna geldik. Umarım bunu beğenirsiz. 2 part olucak çünnkü 10 resim sınırı var.