Bir http adresini harddiskteki bir dosyaya yönlendirme

Carnage

Prime Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Merhabalar. herhangi bir http adresini harddiskteki bir dosyaya yönlendirebilirim?

Not:Yapılabilecek muhtemel esprilere karşın önlemimi almak adına belirteyim:Sorduğum sorunun e-okul ile alakası yoktur.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Böyle birşey yok diye biliyorum.Harddiskteki veriyi ftp'ye atıp siteye koyabilirsin.

GassipGirl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
nasıl yani yaa tam açıklar mısın ne sordugunu internet sayfasını mı kaydetmek istiyorsun..

--- Mesaj Güncellendi ---

Böyle birşey yok diye biliyorum.Harddiskteki veriyi ftp'ye atıp siteye koyabilirsin.
evt sordugu tam buysa:)

Carnage

Prime Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
internet sayfasını kaydedip(mesela google'ın ana sayfasını)daha sonra sayfanın adresini yazınca hdd'deki dosyayı okumasını sağlamasını istedim.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Biraz sallayalım bakalım. Önce sayfayı herhangi bir klasöre farklı kaydet gibi kaydettikten sonra ... windows un sytem32\etc\drivers\ klasöründeki host dosyasına bu web siteni kayıt edip adres olarak da tam yolu ile birlikte kaydettiğin klasörü yazsak. olur mu bilmem.
sen bir dene bakalım.

pek mantıklı değil de. olursa hani. fikir, fikirdir.

Mantıklı değil, çünkü; browserler sen bir sitenin adresini www.abcdefg.com gibi yazdığın zaman dns server aracılığı ile hangi ip de olduğunu öğrenir. dolayısı ile bu ip üzerinde bir web server ararlar. yani dosya değil.

ancak,

bahsettiğin web sitesinin bir benzerini bir şekilde yapıp veya indirdiğin web sitesini, kendi kuracağın örneğin bir apachi web server üzerinden yayınlatabilir ve bu yukarıda bahsettiğim host dosyasından siteyi yine kendi bilgisayarına yani 127.0.0.0 'a yönlendirebilirsin. ( bu daha mantıklı)