Bir haftadır Sudanlıdan mail geliyor

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Öncelikle 1 haftadır devam eden bir durum söz konusu bana bir kız kafayı takmış durumda ama sizin sandıgınız gibi değil, kız '' SUDANLI '' sürekli mail atıyor

iZV8p6b.jpg

2. olarak bu kız babası kralmış ve yüklü miktarda para kaldıgını söylüyor ısrarla yardımına ihtiyacım var diyor ve bir sürü belge gösterıyor adres verıyor sevgilim diye hitap ediyor

evet kızın resmi ;

ve gönderdiği bankanın bilgileri ;
mmjgWeF.png

ve babasının öldüğüne dair mezar görüntüleri ;
internetten indirmedim kesinlikle gelen mailin içindedir

vvXbYDo.gif

2DTvCf9.png

sizce ne yapmalıyım hergün mail atıyor ?

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
:) Sudan'dan baya yakınmış usta [MENTION=322625]DumDumaq[/MENTION]

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=340617]mesut ruthless[/MENTION] harbi ne yapmam lazım 5milyon dolardan biraz fazla bilgilerde görünüyor para kaldı paylaşalım dıyor kafam bulandı , anlaşıp geleceğim diyor sudandan burda beni bağlayan birşey yok dıyor

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Düzmece bence inanmayın arkadaşıma'da bu tür mailller geliyordu.

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Gerçekten ilginç bi' durum. Senin nasıl bir yardımına ihtiyacı var onu bilemediğimden işine yarayacak bir yorum yapamayacağım maalesef. Kolay gelsin :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
böbrekleri gazeteye sar ve sudan'a gönder.. :)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=51495]trnc[/MENTION] yok o bana satsın onun yardıma ihtiyacı var :mrgreen:
[MENTION=139621]BERVA[/MENTION] bende bu durumun gerçek olup olmadıgını anlamak için şöyle bir yöntem denemeyi düşünüyorum kızı facebooka davet etcem görüntüde anlaşabilirsek gelsin yalnız yaşıyorum zaten peynir ekmek geçiniriz diyomuşum 5 milyon dolar . 1 tane banka hesabı aç banka hesabına para yollucam dıyor inanman için

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sakat bir durum her türlü oyun olabilir dikkatli ol bence bulaşma.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
:clap: müthişssin. bence de olay saçma. sen spam vs de mail gelmesin engelle :)
Mailler spam olarak gelmıyor demekki otomatik e-mail değilki google spam olarak kabul etmıyor normalde spam ayarlarım yapılı , banada saçma gelıyorda boş bir banka hesabı açıyım ona göndersin param da yok alsın ki :mrgreen:

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Dostum bilemiyorum, hesap aç sana göndersin bir miktar da senden tam olarak ne istiyor bu kız ? Türkiye'ye yerleşmek için mi ? Her türlü p*slik çıkabilir altından,kendi yoluna bak bence :)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
earZHKI.jpg

peki bu nedir arkadaşlar bu sertifika üzerinde oynama varmı photoshopla ugraşan biri acaba gerçek bir belge mi elektronik sonradan üzerine işlenmişmi kim bilebilir sizce bunuda o gönderdi

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
resmın google sonucu tabut resmini tarattım hep forum sitesi cıkıo türkce ceviri pek anlamadım ama doğru olmayabilir sudan kralı ölse haberler yazardı.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Belgeyide tarattım bir çok benzer belge çıktı bence yalan....

resim

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Havadan Sudan konular :P

Arkadaş tabiki yalan mail. Banada geliyor ama farklı kişilerden, geçen birine cevap attım, bi hafta sonra falan cevap attı, tam Türkçe yazmıyo aklı sıra acındırıyo kendine falan falan. Engeleyebilirsen engelle, yoksa hiç cevap verme sil geç. Emin ol, yalan dolan hepsi, zamanını boşa harcama.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Yardımına ihtiyacım var derken ne istiyor sizden ?
Söylediği kadar zenginse para istemiyordur heralde...

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Belge'nin photoshoplu olup olmadığını anlamak çok zor.Zaten bizim okullardaki teşekkür belgeleri gibi hazır şablondan yapılma. İnternette bulunuyor zaten şablon olarak mesut arkadaşın dediği gibi. :)
Bende böyle bir şey buldum :) bunlar dolandırıcı abicim :)

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Belge'nin photoshoplu olup olmadığını anlamak çok zor.Zaten bizim okullardaki teşekkür belgeleri gibi hazır şablondan yapılma. İnternette bulunuyor zaten şablon olarak mesut arkadaşın dediği gibi. :)
Bende böyle bir şey buldum :) bunlar dolandırıcı abicim :)
Yaramı deştin azmı karne yaptıydım :) :)

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ben yapamamıştım :) Kırtasiyeciler sağ olsun neredeyse hepsi karne basıyodu :) Bana ekmek çıkmadı karne işinden :)
Aynen yaktılar piyasayı dagıttılar piyasayı o isten ekmek yiyen vardı :D :D sahte rapor duruo onu yapmıyorlar
edit : artık yapmıyorum :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
dedikleri gibi boşver gitsin. belgede yukardaki bayrak sudanın mı ? altındaki kodlar, sayılar 251 li olan hangi ülkenin ? bana sudan gibi gelmedi. bence de uzak dur.

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Aynen yaktılar piyasayı dagıttılar piyasayı o isten ekmek yiyen vardı :D :D sahte rapor duruo onu yapmıyorlar
edit : artık yapmıyorum :)

Yapma zaten abi :) başlarda espiriydi de,öğrenciler abarttı sonra, sahte karne operasyonları bile düzenlendi :)
Acımaz içeri atarlar valla :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Ben bu yazdıklarından gene ne istediğini net çözemedim.
Karın ya da kardeşim olayım gibi bişi demiş.. Bu nasıl bir mantık..
Eğer senden bir şey istemiyorsa çağır gelsin hocam.. :)

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bence sen şöyle yap sen ona söyle SDN ye üye olsun ne derdi varsa forumda yazsın konuşalım :)