Bir gece için servet istedi

Guest Part

Profesör
Reaksiyon puanı
42
3 Haziran’da İstanbul Kuruçeşme Arena’da konser verecek olan Rihanna, ne kadar ücret alacak?

rihanna-video.widec.jpg

İSTANBUL - Biletleri 135 ile 365 TL arasında satılan Rihanna, 650 bin dolar (1 milyon TL) karşılığında sahneye çıkacak.
Türkiye’ye Garanti Bonus Card ana sponsorluğunda gelecek olan ünlü şarkıcı, 3 Haziran’da 90 dakika sahnede kalıp ertesi gün konser turnesine devam edecek.
KULİSTE BUNLAR OLACAK
Rihanna, ayrıca kulisinde bal, nane çayı, ıhlamur, patates cipsi, patlamış mısır ve bir şişe kırmızı şarap istedi.

,ALBÜM SATIŞI REKOR KIRDI
Müzik kariyerine “Music Of The Sun”, “A Girl Like Me”, “Good Girl Gone Bad ” ve “Rated R” adlarıyla 4 albüm sığdırarak dünya çapında 12 milyon albüm satışıyla rekor kıran Rihanna, “Billboard Top 100” listesinde 6 tane şarkısıyla 1 numara oldu. En son şarkısı “Rude Boy” listelerde halen bir numarada yer alıyor.

Kaynak

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Yuh.1 Milyon TL.Ne kıymetliymiş arkadaş bu karı :D

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Ne olacak milletin parasıyla yine bizim bilet paramızla... Sevmiyorum Bonus seni

MtHan

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Hiç değilse bazı ünlüler gibi cins istekte bulunmamış :D

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
başlığı okuyunca bir şarkıcının konseri için istediği para gelmedi aklıma valla :) bir kadının bir gece birisiyle beraber olmak için istediği para geldi aklıma ilk. konuya girince hayal kırıklığıan uğradım

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Bir gece için diyince sandım kii :D :D :D