Bir Film Vardı

Haciwhat

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar uzun süre önce bir film izlemiştim tekrar izlemek istiyorum ama adını bir türlü hatırlıyamıyorum ..
Filmin konusundan hatırladıgım kadarıyla bahsetmem gerekirse.
Bir genç vardı 20li yaşlarda bu çocuk biraz sorunluydu paranoya gibi hastalıkları vardı.
Bilgisayar oyunu vardı birtane o bilgisayar oyununda en iyisi oydu ama gerçek hayatında arkadaşları alay edip ezip dövüyolardı felan hatta bir sahnesinde pantolonunu çıkartıp video çekip youtube felan variyorlardı ..çocuk bir kızla tanışıyordu filmin sonunda o kızında sadece kendi yarattığı paranoya hastalıkla ilgili yani ,bir karakter oldugu çıkıyordu.. Bu filmin adını hatırlayan varsa yazabilirmi kafayı yemek üzereyim .

Şimdiden Teşekkürler:)

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Ben X. güzel filmdi :)

SnaCk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu konu sabitlenmeli böyle adı unutulan çok film var :P

Haciwhat

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yardımınız için çok teşekkür ederim evet aradığım buydu :) Film gerçekten sonu harikaydı sırf onun için izliyeceğim :) Tekrardan teşekkür ederim

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
filmi merak ettim şimdi, indiriyim izleyim bari :D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Arkadaşlar uzun süre önce bir film izlemiştim tekrar izlemek istiyorum ama adını bir türlü hatırlıyamıyorum ..
Filmin konusundan hatırladıgım kadarıyla bahsetmem gerekirse.
Bir genç vardı 20li yaşlarda bu çocuk biraz sorunluydu paranoya gibi hastalıkları vardı.
Bilgisayar oyunu vardı birtane o bilgisayar oyununda en iyisi oydu ama gerçek hayatında arkadaşları alay edip ezip dövüyolardı felan hatta bir sahnesinde pantolonunu çıkartıp video çekip youtube felan variyorlardı ..çocuk bir kızla tanışıyordu filmin sonunda o kızında sadece kendi yarattığı paranoya hastalıkla ilgili yani ,bir karakter oldugu çıkıyordu.. Bu filmin adını hatırlayan varsa yazabilirmi kafayı yemek üzereyim .

Şimdiden Teşekkürler:)

Hani "spoiler" dediğimiz olay var ya... Keşke yazmasa idin. Filmi izlemek isterdim filmin sonunu söylemese idin <:)

eskibirkullanici

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Sonunu söylemeseydin iyiydi yazının başında merak ettim sonunda tüm hevesim kaçtı :D

Haciwhat

Asistan
Reaksiyon puanı
0
allah :S çok pardon vallahi hiç aklıma gelmedi ama yinede izleyin ya :D film gerçekten güzel hem ben iyi hatırlamıyorum ya şimdi belki öyle değildir sonu :P

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
böyle bir spoiler ender görülür.

Spoiler dedim de tarihin en büyük spoilerına şahitlik yapmıştım, aklıma geldi anlatayım;

Sinemalar.com da uzakdoğu duygusal filmleri araştırıyorum. spoiler içeren yorumlara sansür koyulduğu için de güvenle yorumları okuyorum. yorumun bir tanesine herkes hakaret edip küfürler yağdırması dikkatimi çekti. filmin içine ettiği yönünde onlarca cevap. ya dedim, acaba ne demiş bu eleman.

ve bir tek cümle ile filmi tam manasıyla bitiren yorum.

"afişte görülen sahne filmde gerçekleşmiyor"

Afişteki olay da kız ve erkeğin birbirlerine sarılması şeklinde :D

Haciwhat

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:) çok iyiymiş ya ama insanlar bazen afişe göre filme gidiyor -ki bende bikere son ayin diye bir filme gitmiştim afişi etkilemişti ama film de ne afişi gibi bir sahne var nede övüldüğü gibi bir film.. onun dışında ben bide kuzenimle ilk testere çıktıgında (benim 2.izleyişimdi) yerde yatan adamın testere oldugunu filmin başında söylemiştim çocuğa :D sonunda adam yerden kalktıgında benimki gibi etkilenmemişti :)

maeshanza

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"Ben X"

Popüler olup da tikitakların diline düşmediği için yıllardır ayrı bir hayranlığım olan, konusu ve çekim nedeniyle psikolojik filmler arasında en üstlerde duran film. İzleyin, hastası olun ama çok dillendirmeyin. maksat dostlar izlesin...

Sanalla gerçeğin iç içe geçtiği, hayâlin de çoğu kareye eşlik ettiği film. Ben; kendisini olduğu gibi kabul etmeyen acımasız gerçek dünyadan istediği gibi olmasına müsaade eden sanal dünyaya sığınıyor ama o sanal dünyadan aldığı güçle gerçek dünyaya bir ders veriyor.

- filmde psikiyatristin otistik karakter için yaptığı tanım çok ilginç:

"tamamen farklı ayarlanmış bir bilgisayar olarak düşünün. her şeyi görürler. her dalı çok net görürler. ama ağaç olarak görmezler. şöyle diyebiliriz; dallardan ağaçları göremezler."