• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Bir Film Arıyorum

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
Arkadaşlar filmin konusu özetle şu şekilde Bi ejderha var filmin başında kahramanızımız ejderhayı öldürüyo sonra mağarasına giriyo ordaki havuzda yıkanıyo (havuzun özelliği iöinde yıkanalara acaip bi güç veriyo) ganimetler var o mağarada ganimetleri alıp çıkacakken ruhlar geliyo adamdan ganimetleri almamalarını alırsa başına çeşitli lanetlerin geleceğini söylüyolar Adam takmıyo alıyo ganimeteri alıyo gidiyo daha sonra adamın karısını elinden alıyolar kardeşi (çocuğu da olabilir) ölüyo elindeki herşeyi kaybediyo...

Filmin adını bilen varsa söyleyebilir mi

Çok tırışka bir film gibi geldi. :D

Arkadaşlar filmin konusu özetle şu şekilde Bi ejderha var filmin başında kahramanızımız ejderhayı öldürüyo sonra mağarasına giriyo ordaki havuzda yıkanıyo (havuzun özelliği iöinde yıkanalara acaip bi güç veriyo) ganimetler var o mağarada ganimetleri alıp çıkacakken ruhlar geliyo adamdan ganimetleri almamalarını alırsa başına çeşitli lanetlerin geleceğini söylüyolar Adam takmıyo alıyo ganimeteri alıyo gidiyo daha sonra adamın karısını elinden alıyolar kardeşi (çocuğu da olabilir) ölüyo elindeki herşeyi kaybediyo...

Filmin adını bilen varsa söyleyebilir mi

Arkadaş çok saçmaymış ya :)

filmden çok video oyunu gibi geldi bana :D

yok saçma bi film değil bi kaç fantastik öğeyi saymazsak yüzüklerin efendisinden çok daha gerçekçidir izleyeli 4-5 sene olduğu için aklımda bu kadarı kalmış

Bilemedin bu filmde ejderha eğitimiyle ilgili hiçbişey yok

Hayatımda bir film için bu kadar düşünmedim galiba. Öyle bir film mi vardı :huh:

ejderhalı film pek fazla olmamasına rağmen izlediklerimden hiç birinin konusu buna uymuyor. ejderha derken ağzından alev saçan kanatlı yaratıktan bahsediyorsun dimi? ve "eragon" değil?

animasyon bir film mi?

Dediğin film Kılıcın Gücü Yüzüğün Laneti olması lazım

yok saçma bi film değil bi kaç fantastik öğeyi saymazsak yüzüklerin efendisinden çok daha gerçekçidir izleyeli 4-5 sene olduğu için aklımda bu kadarı kalmış

Ben psikopat gibi her türlü bilim-kurgu filmi i fantastik film izletim ama çıkartamadım muhtemel çok tutan bir film değildi, ama ateş krallığını izle bi o olabilir .

çok tutması önemli değilki benim sevmem önemli misal yüzüklerin efendisi de çok tuttu ama benim hiç hoşuma gitmiyo o film

söylerim nie söylemeyim herif derken ben o kadar yaşlı değilim

indiriyorum bakacam 2 part kaldı

---------- Post added at 20:44 ---------- Previous post was at 20:02 ----------

Evet o film eywallah birader

Onun galiba 2side var bi incele istersen.

yüzüğün gücü kılıcın laneti gibi bir şeydi heralde. geçen tv de gördüm de çok dandik film ya

Zevk meselesi profum bana görede yüzüklerin efendisi dandik film(bu arada ben nie doçentim *doçentlerden nefret ediyom da oraya farklı bişey yazın bana özel)

Oraya doçentin yerine banned yazacaksa olur öbür banned ayıb olur :D
şaka bi yana doçentlere gıcığım var diyim