Bir Fikrim Var SDN :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bende anladım ki bu deli yazcaktı reli oldu:D Hakikaten kısaltma sende refleks olmuş:D

Yaa kesinlikle bu konudaki refleksim çok gelişmiştir, aslında isimlerin sonuna ''ş'' getiririm çoğunlukla ama senin nick ş'ye uymuyo Allahtan :D:D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Sohbet etmek için SDN muhabbet Kafe - Söyle Rahatla var.

Konu amacından saptığı için

KİLİT

lenmeli.

Tabi bence :D

Siz ne düşünüyorsunuz, [MENTION=19025]AliA[/MENTION] - [MENTION=39818]Mai Nai[/MENTION]

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
@Meryyy Bence sen saçlarını boyatmaya devam et.. 2013 yılının moda rengi kahverengi olacakmış ona boyat..:D

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,129
Konuyu saptırmaya devam edenlere okkalı bir kart çıkacak arkadaşlar ona göre... :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
Konuyu saptırmaya devam edenlere okkalı bir kart çıkacak arkadaşlar ona göre... :)

O zaman,
Ya konu konuyu açanın istediği gibi devam etsin ve yılın En'i falan olayları olsun ya da onay vermiyorsanız konuyu kitleyin gitsin.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
O zaman,
Ya konu konuyu açanın istediği gibi devam etsin ve yılın En'i falan olayları olsun ya da onay vermiyorsanız konuyu kitleyin gitsin.

daha iyi fikrim var. bende bir öneri konusu açtım birazda o konuyla ilgilenelim. böylece yöneticilerin ilgisini çekip konudaki öneri hakkında olumlu yada olumsuz bir cevap bulmaya çalışalım.

2 gündür konunun yüzüne bakılmıyor. bende seslensem mi ey SDN halkı diye :)

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
@Meryyy Bence sen saçlarını boyatmaya devam et.. 2013 yılının moda rengi kahverengi olacakmış ona boyat..:D
Benim asli rengim zati kahve :P Sarıya boyattım ya klişeleri yıkmamak için sarışın davranıyorum çaktırma..:D

Modlardan kabul veya red yönünde bi ses gelmeyince kargaşa ve kaos oluştu tabi:D yapıyomuyuz forumun enlerini..?? :)

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Forumun en sert en vahşi en taş fırın üyesi olarak beni seçebilirsiniz..:D:D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Hee hatırladım en iyi mod @Mai Nai diyecektim en son ben :P

reali sen meryy nickine mantıklı bir kısaltma bul gel @ReDonun koreli hatunlar derneğine girmek için sana benden bi bilet :D:D

Konuyla alakalı olarak kafanda ki şemayı bizle paylaşırsan güzel olur.

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Konu taa Türk kızlarına nerden geldi anlamadım, ama bence yabancılar çok daha alçak gönüllü.

Konu konuyu açıyo napalım :D
bencede yabancılar daha alçakgönüllü ama milliyetçi yönümü törpüleyemiyorum ben,
ondan sahip çıkıyorum bizim kızlara yoksa arkalarında durulacak gibi değil aslında ://

Forumun en sert en vahşi en taş fırın üyesi olarak beni seçebilirsiniz..:D:D

Bize bi sertlik bi taşfırınlık yap fikrimiz olsun :D

Konuyla alakalı olarak kafanda ki şemayı bizle paylaşırsan güzel olur.

Demokratik bir mod olarak sen kendi dalında favorisin mai..:):D

Şemayı tam oluşturayım kafamda sonra paylaşayım sizinle ;))

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Türk kızları tercihimdir:yes:

Konu konuyu açıyo napalım :D
bencede yabancılar daha alçakgönüllü ama milliyetçi yönümü törpüleyemiyorum ben,
ondan sahip çıkıyorum bizim kızlara yoksa arkalarında durulacak gibi değil aslında ://

Bizimkilerden birine bir iki kişi arkadaşlık teklif etse ya da güzelsin falan dese tamam, RedBull kanatlanma moduna geçerler hemen ama yabancı kızlar güzel olduklarını bildikleri halde bir tevazuları var hayret ediyor insan. Bu bir genellemedir ve her iki taraf için de istisnalar müstesna. :)

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bizimkilerden birine bir iki kişi arkadaşlık teklif etse ya da güzelsin falan dese tamam, RedBull kanatlanma moduna geçerler hemen ama yabancı kızlar güzel olduklarını bildikleri halde bir tevazuları var hayret ediyor insan. Bu bir genellemedir ve her iki taraf için de istisnalar müstesna. :)

davul bile dengi dengine, al Türk kızlarını vur Türk erkeklerine :D:D
Aynı durum her iki taraftada var, ama bunda kızlarımızın ve erkeklerimizin suçu yok
içinde yetiştiğimiz kültür baskıcı ve bazı egoları tatmin edemeyen bi kalıpta olunca, iltifat alan, ilgi gören kız yada oğlan bi an pusulayı şaşırıyo :D
Bu bir gecede ünlü olma veya milli piyangoyla biranda zengin olma sendromu gibi bişey ;))

Konu dağılmasın diye yazayım en iyi mod @Mai Nai :P:)

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
yılın en'lerini arıyorsan bence bir iyilik yap herkese yılın en haberlerini topla bizimle burada paylaş ve bizde yılın en haberlerini okumuş olalım belki gözümüzden kaçmıştır

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
yılın en'lerini arıyorsan bence bir iyilik yap herkese yılın en haberlerini topla bizimle burada paylaş ve bizde yılın en haberlerini okumuş olalım belki gözümüzden kaçmıştır

O tarz haberler her internet sitesinde oluyor zaten yılın bu dönemleri, özellikle de haber sitelerinde.

Ben SDN 'den geçen sene yaptığı gibi bir video bekliyorum. :) Geçen sene yayımlanan videoyu burdan görebilirsiniz.

Aslında öyle bir konu olsa, herkes 15,20 veya 30 ..vs. saniye kendi kaydını yapıp yeni yıl temennisini o konu altında paylaşsa hoş olabilir bence. :)

Şehzade~

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1
Tebrik ederim.. tabi yaa hiç olmazsa dilinden anlıyosun küfür filan etse anlarsın :D

Direk küfüre bağladın:D
Bir de Türklerden sarışın olanlar tercihimdir:)

Ama her türlü pisliği de yapıyorlar:hammer:

Konu taa Türk kızlarına nerden geldi anlamadım, ama bence yabancılar çok daha alçak gönüllü.

Laf lafı açar:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...