Bir Fikrim Var SDN :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
[MENTION=269853]Meryyy[/MENTION]

Suç zaten birini öldürmek ://

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] ''birini öldürmek zaten suç'' şeklinde olmalıydı cümle :D

Dün ben iyi değildim bugünde sen iyi değilsin galiba..:D
Ama bu içsel yolculuklarımda kendimi keşfediyorum :P demekki ben birine sinirlendiğimde strese girdiğimde eleştirdiğim kişilik tarzına bürünüyorum bunu nasıl bir doğa kanunuyla açıklayabiliriz ki etkiye tepki filan mı acaba :D:D

WhiteSilverIp5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2012 yılını yakın zamanda geride bırakıcaz, 1 yılda bu forumda neler birikmiştir neler değil mi..:)
Diyorum ki bi atraksiyon yapılsa da iyi bir organizasyonla forumun yıl genelinde öne çıkanları seçilse mesela yılın en espritüeli – en sempatik üyesi - en iyi avatarlısı - en gevezesi - en en en vs.

fazla ergence mi olur? :)
bunlara hiç gerek yok bence diğer üyelerin kırılmalarına gönlüm el vermez zaten bahsettiklerinizin hepsi ben oluyorum sonrada beni [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] takip ediyor :P
vurduuuu goll olduuu top sende sayın başkan [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
bunlara hiç gerek yok bence diğer üyelerin kırılmalarına gönlüm el vermez zaten bahsettiklerinizin hepsi ben oluyorum sonrada beni [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] takip ediyor :P
vurduuuu goll olduuu top sende sayın başkan [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] :D

Hem Başkan diyorsun, hem de beni takip ediyor diyorsun.Bir Başkan asla kimseyi takip etmez. :P

[MENTION=269853]Meryyy[/MENTION]

Mamafi ben de çok iyiyim cancazım :D

Şehzade~

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1
Ben bu konuyu reel madridlinin centilmenliğini test etmek için açmıştım zaten :P Test edilip onaylandı :P:) Teşekkür ederim..

Ben ve centilmenlik...

İlk defa bir bayan bana centilmen dedi:D

Vay be bu günleri de gördüm:D

Bu arada asıl ben teşekkür ederim:)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] savcı turgut kovalasın seni :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Beni yılın modu olarak gören arkadaşlar arasında yapacağım çekilişle bir kişiye araba vereceğim.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Araplar o kadar kara mı yahu, bu bildiğin angolalı :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Aaa biz yeşilaycıyız. Sigaraya karşıyız.
Ama kavga olur desteğe geliriz, okeye 4. eksiktir yardımcı oluruz icabında:D

Tabi bizde karşıyız sigara iç dedeni gör sigara içme torununu gör mantığını savunuruz herzaman da hani öyle bi sigara dağıtma klişesi vardır yaa ondan sordum..:D:D
Eyv. okeye dördüncü olmak da meziyet :P Ben de iskambil fallarına kupakızı oluyorum gerektiğinde :D:D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
:D

280028.gif

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Tabi bizde karşıyız sigara iç dedeni gör sigara içme torununu gör mantığını savunuruz herzaman da hani öyle bi sigara dağıtma klişesi vardır yaa ondan sordum..:D:D
Eyv. okeye dördüncü olmak da meziyet :P Ben de iskambil fallarına kupakızı oluyorum gerektiğinde :D:D

Sigara dağıtma mevzusu bir hayli eski bir mevzu. Yaşını ortaya çıkarmak için sorulmuş bir soru gibi algılanabileceğinden sormuyorum yaşını :D
Seninki de zor işmiş. Onlarca dakika aynı yöne göz kırpmadan bak.. Kolay gelsin :D

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Sigara dağıtma mevzusu bir hayli eski bir mevzu. Yaşını ortaya çıkarmak için sorulmuş bir soru gibi algılanabileceğinden sormuyorum yaşını :D
Seninki de zor işmiş. Onlarca dakika aynı yöne göz kırpmadan bak.. Kolay gelsin :D

Benim yaş fobim yok ki söylemekten imtina edeyim, kimsenin bi işine yarayacak bi bilgi değil ama 28 imi sürüyorum evelAllah :cool:
Naparsın sinekvalesi olmaktan iyidir :D Sağol Mai

Yoo hiç düşünmemiştim:D
Ama bana sen hediye istiyorsun gibi geldi:D

Yok ya bende insanların niclerini ve isimlerini kıslatmak refleks,
bi beklentim yok yani :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...