• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Bir Fikri Olan Var Mı?

Bilgisayarimda iki tane oturum var birinin gorunumu normal ama digerinde hersey mor ve siyah bir fikri olan varmi acep? nasil normal goruntusune getirebilirim?

simdiden tesekkurler :happy:

Aslında xp kurulu olsaydı bende bir şeyler söylerdim ama vistanınkini biraz değiştirmişler bilmiyorum valla.

Tema değişmeyi dene..
Başlığıda değiş istersen ne hakkında bir fikri olan gibi açıklayıcı bir şekilde mesela.

Sorun sadece internete girin ce mi var...

farklı bir internet tarayıcısıyla girince de aynı ekran çıkıyor mu?

Eğer aşka bir taayıcıyla(firefox opera chrome v.s) girince ekran da bu sorun yoksa tarayaıcı ayarlarıyla ilgilidir.

Ama internet dısında da her yer siyah ise bir tema olabilir mi bu?

Siyah daha güzelmiş ya :) Geçmiş olsun. Arkadaşın dediği gibi tema değiştirmeyi dene olmazsa kaldır yeniden yükle derim.

arkadaşım sistem geri yüklemeyi dene sorunun hallolacaktır.

başlat>programlar>donatılar>erişilebilirlik e gel. orda bununla ilgili bi ayar var tam bilmiyorum xp kullanmadıgım icin bakamıyorum şu an. ama sorun orda. ordan olmazsa

masaüstüne sag tıkla>özellikler>görünüm e gel. burdan farklı bir görünüm seç...

52z3x2.jpg

galiba böyle bi tema seçtin

istedgin temayı seç kullan

Ewet sorun bu,
windows temasında sorun var, 98 kullanırken çok kurcalamıştım hatta bir süre denemiştim bu ilginç temaları :D

İyi de adamın tarayıcısında bile renkler uçmuş :D

pc alındıgı ilk günler geldi aklıma :D (sağ tıklamasını yeni ögrendigim zaman :D )

o zamanlar ilk ugraştıgım şeylerdi, niyeyse pek oyunla ugraşmazdım :)

görme ile ilgili sorunu olanlar için yapılmış bi özellik tüm renkleri tersine ceviriyo.

benim gibi format atmayayım diye imaj alıp sonra öyle bi ugraşıp imajı bile geri getirilemez yapmada sonra :D

Abi benim yaptığım daha aptalcaydı :D :D ben arkadaştan aldığım format Cd'sinin imajını bilgisayara attım daha sonra kullanırım diye ve sonra bi gün Pc açılmadı :D :D Dedim bende format CD'si olcaktı :happy: lan dedim kendi kendime ben bunun imajını Pc'ye kopyaladım şimdi Pc açılmıyo Nasıl Yapacaam Felan :D :D 1 2 hafta Cd'si olan arkadaşı beklemek zorunda kaldım :D Eee o zaman her yerde bulamıyoz tabii Cd'leri :stuart:

Bİ başlık aç abi konu dışına o zaman Pc hikayeleri diye :)

Harbi matrak olur haa :D