bir ekran kartı var modelini açıklamaya yazdım. 144 hz görüntü alabilir miyim?

asprin

Asistan
Reaksiyon puanı
44
görselde ürünün özellikleri var. 144 hz görüntü alabilir miyim?

Ekli dosyalar

• selas.jpg
    selas.jpg
    30.9 KB · Görüntüleme: 23

Sefa Akbudak

Profesör
Yönetici
Reaksiyon puanı
559
tabiki görüntü alırsın ancak 144 hz dediğimiz olayın asıl konusu saniyede bize daha fazla kare fps verebilmesi. Eğer oyunlarda 144 altında fps alıyorsan bir anlamı kalmıyor

asprin

Asistan
Reaksiyon puanı
44
tabiki görüntü alırsın ancak 144 hz dediğimiz olayın asıl konusu saniyede bize daha fazla kare fps verebilmesi. Eğer oyunlarda 144 altında fps alıyorsan bir anlamı kalmıyor
hocam buna benzer bir ekran kartım var ama 120 hz alıyorum. yukarıdaki ekran kartı ile değiştirmek istiyorum, umarım 144 hz alırım. fakat oyun oynamıyorum sadece müzik ve internet.
Mesaj otomatik birleştirildi:

amacım monitörü tam kullanmak. oyun oynamak değil. sence faydası olur mu ?

Sefa Akbudak

Profesör
Yönetici
Reaksiyon puanı
559
144 ün pek bir anlamı yok yocam o zaman şuan kullandiğınız gayet yeterli. Ha film falan izlerim diyorsanız ips panel güzel monitör alabilirsiniz. Esenlikler

asprin

Asistan
Reaksiyon puanı
44
Displayport yok ve hdmi 1.4 destekliyor. 120 Hz alabilir.

Düzeltme: 1.4a destekliyormuş. 144hz ucundan destekliyor.
aradığım yorum bu çok saol abi. neden dersen elimdeki ekran kartı hdmı ve iki tane daha çıkışı var. ama onlar ne işe yarıyor inanın bilmiyorım. diğer portlar kullansam acaba 144 alır mıyım diye düşünüyorum o yüzden araştırıyorum. yukarıdaki özlliklete olan ekran kartı ise arkadaşımın acaba değiş tokuş yapsam 144 alır mıyım diye uğraşıyorum. ondan dolayı soruyum elimdeki ekran kartı ise görselde mevcut. ama 3 çıkışı var acaba diyorum diğer çıkışlarını kullansam alır mıyım diye uğraşıyorum. şuan hdi kullanıyorum 120 hz alıyorum. resim görselde bakar mısınız?

bunu 144 almam için acaba hdmi değilde diğer çıkışları kullansam olur mu diye düşünüyorum.

Ekli dosyalar

• dsds.jpg
    dsds.jpg
    51.3 KB · Görüntüleme: 11

XPlasma

Asistan
Reaksiyon puanı
67
aradığım yorum bu çok saol abi. neden dersen elimdeki ekran kartı hdmı ve iki tane daha çıkışı var. ama onlar ne işe yarıyor inanın bilmiyorım. diğer portlar kullansam acaba 144 alır mıyım diye düşünüyorum o yüzden araştırıyorum. yukarıdaki özlliklete olan ekran kartı ise arkadaşımın acaba değiş tokuş yapsam 144 alır mıyım diye uğraşıyorum. ondan dolayı soruyum elimdeki ekran kartı ise görselde mevcut. ama 3 çıkışı var acaba diyorum diğer çıkışlarını kullansam alır mıyım diye uğraşıyorum. şuan hdi kullanıyorum 120 hz alıyorum. resim görselde bakar mısınız?

bunu 144 almam için acaba hdmi değilde diğer çıkışları kullansam olur mu diye düşünüyorum.
Hdmi dışında GT 730'da VGA ve DVI var ikisi ile de 120hz bile alamaz.

Son düzenleme: