Bir dosyayı ESET'e güvenilir olarak göstermek??

cassano18

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar aslında tehlike arz etmeyen bir dosyayı ESET Smart Securty tehtid olarak gördüğünden dosyayı rar'dan çıkarır çıkarmaz siliyor. Böyle bir ayar yok mudur? ESET'e bu dosyanın güvenilir olduğunu tanıtabileceğimiz bir ayar falan?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
eseti devre disi birakıp öle cikart dosyayi ismini falan degistr.

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Rar dan çıkarırken mecburen eset i kapaman lazım. Çıkardıktan sonra eset in ayarlarında tarama dışı dosyalar var oradan bu dosyayı eklersen, virüslü olsa dahi silmez.

Eset açıkken F5 e basacaksın, orada tarama dışı dosyalar. Tam bu şekilde olmayabilir ismi, Türkçe kullanmıyorum bilgisayarı.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
esetin kendisine güvenilmez bir de ona güven mi?? aşılamaya çalışıcaksın
smiles31.gif
smiles31.gif

cassano18

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rar dan çıkarırken mecburen eset i kapaman lazım. Çıkardıktan sonra eset in ayarlarında tarama dışı dosyalar var oradan bu dosyayı eklersen, virüslü olsa dahi silmez.

Eset açıkken F5 e basacaksın, orada tarama dışı dosyalar. Tam bu şekilde olmayabilir ismi, Türkçe kullanmıyorum bilgisayarı.

Oh be, çok teşekkür ederim. Evet "tarama dışı öğeler"di adı. Tekrar sağol.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Eset'in virüslü dediği dosyaya bu kadar güvenmekte tehlikeli. :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
esetin kendisine güvenilmez bir de ona güven mi?? aşılamaya çalışıcaksın
smiles31.gif
smiles31.gif

eset niye güvenilmez onu anlamadim. yıllardır kullanıyorum hic virüsten sistemim zarar görmedi, girdigim sitelerinde haddi hesabi yok...tamam en iyi antivirüs olduğunu zaten iddia eden yok ama sizin kullandıgınız programlar her zaman en iyi programlar öylemi...

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
eset niye güvenilmez onu anlamadim. yıllardır kullanıyorum hic virüsten sistemim zarar görmedi, girdigim sitelerinde haddi hesabi yok...tamam en iyi antivirüs olduğunu zaten iddia eden yok ama sizin kullandıgınız programlar her zaman en iyi programlar öylemi...

ben şimdiye kadar virüsden şikayet edenlerin bilgisayarında hep eset kurulu olduğunu gördüm :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
eset smart security 4.2 kullanıyorum hic sorunla yada sorun yasayanla karsilasmadım.. ama cogu makinada eski nod32 2.7 bulunmakta cracklanmesi kolay oldugu ve varlıgıyla yoklugu bir oldugu icin, yada smart security kullanıp key bulamayıp güncellemeden kullananlar...hatta bende servise gelen makinalara 2.7 kuruyorum cogu zaman. ancak eset smart security, kaspersky'a kafa tutar bana göre, tabi benim düsüncem..

THE KOREG

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
simdiye kadar sikayette bulunmadigim tek anti-vuris programi kaspersky:D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
biraz kasma sıkıntısı olsada kaspersky en iyi antivirüstür aksini söyleyen yalan söyler.. ama eset smart security yinede kafa tutar bence en iyi ikinci olarak..

THE KOREG

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben neden konu acma panelini goremiyorum :(:(:(:( yardimci olacak online arkadas var mi?:(:(

THE KOREG

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konu acacam ama konu acma panelini goremiyorum :S:S:S ben mi bulamiyorum :S:S