Bir daha asla içmem

ghostlogger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kola içmek sağlığa kesinlikle zararlı bunu biliyoruz.Ama yine eminim ki bu foto ve bu olay tamamen düzmece.Arkadaşlar yinede siz siz olun zararlı bir içeçekk olan kolayı içmeyin.Fanta için :))))

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Bir arkadaşımında kolasından fare bacağı gibi bişi çıkmıştı. Hatta kapağı açmadan önce bana verdi ben içmedim sonra kendi içerken ağzına geldi onu gördüm göreli kola içmiyorum. Düşündükçe miğdem bulanıyor.

onaryo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kola içmemek en iyisi.. İçmiyorum da.. Kahve de içmiyorum..

Formumu korumam lazım..:)

ali5800

Asistan
Reaksiyon puanı
1
pepsi olup olmaması onemli mi???
sonucta kola... turk-yabancı farketmez zarar aslında.. turk dıe bn cola turkayı ıcsemde sarılardan ( portakal,mandalina vs vs)almayı tercih ediyorum

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Birde konuda dikkatimi çekti, Cola-Turka Türk kolası diye içiyoruz diyor herkes.Cola-Turka, RC kolanın Türkiyedeki satış ismi.Nasıl ülker schöller dondurmaları golf adı altında satıyorsa, bu da o şekilde bir satış.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Kapitalizmin mahkumu :(

En iyisi içmemek..

ölümüne Ayran
:mrgreen:

iskoco

Profesör
Reaksiyon puanı
12
en iyisi le kola hem ucuz hem kaliteli bbuz gibi içersen sanki coca cola içiyor sanırsın kendini...:devil2:

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Ayran için hem sağlıklı hem de ucuz

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Gerçekten bu şişe niye kadar bu dolu ? Pet şişe kapağına gelince marka anlaşılmasın diye takılmış, sahte diye çıkmayın :D Markası ne merak ettim..

Yinede coca-cola ya devam :D

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Ağzının tadını biliyormuş :P Artık bu fotoğraftan sonra o da bir daha içmez (girmez)...:D

sakallıoğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bence Bu firma kolanın hammadesini mix etmeden atmış, Yani o bir HAMMADDE.

mucahid

Doçent
Reaksiyon puanı
12
kapağını açmadan mahkemeye verirse yani tazmınbat acarsa epey para alır size yasanmıs bir sey anlatıyım
işte biri bu gazozlar varya onu almıs içinde bir çööp parçası gibi bir sey bulmus kapagıını açmadan o gazoz u üreten firmayı mahkmeye vermış. bilmem kaç milyar para almıstı. bunda hamam böceği olduguna göre bu milyar değil trilyonn bile alabilir:D:D:D:D

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ben marketciyim bi seferinde coca cola fabrikalarına geziye götürmüşlerdi. Ne diye götürüpte o pisliği gösterdiler anlamıyorum tiksindim

kavrak

Profesör
Reaksiyon puanı
12
açıklasınlar hangi marka olduğunu yav.devlet sırrımı bu.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Kapitalizmin mahkumu :(

En iyisi içmemek..

ölümüne Ayran
:mrgreen:

Bak doğru ölümüne ayran ayran kadar güzel şey var mı ya?Kola içsemde ayran her zaman birinci tercihim ayrandır doğrusu içine böcek möcek kaçsa göremeyiz ama:D böcek kaçması çok zor ama yine de ihtimal var:DValla bu haberden sonra yanlış olsun doğru olsun koladan iyice tiksinmeye başladım.:bored::turned:

laax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar yorumlara baktımda biraz beni dinleyin
o kolanın içine böcek girmesi mümkün değil çünkü sıvının şişeye doldurulduğu yerin ağzı buna müsait değil böle lak diye böcek düşemez ha hamam böceği düşer heryere girio ....lar ama orda mümkün değil ayrıca şişe pepsi şişesi o şişedeki kabartmalar pepsiye ait kapağı bilmiyorum coca cola içiyorum ben günde 2.5 litre içen bunun yanında 3-5 te bira içen biriyim
kesinlikle sekmez ve şişe ağzına kadar dolu gene bizim türkler nerden para koparsak demişler

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
resimi bi güzel inceledimde fake olduğuna kanaat getirdim

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Ben görsem o şişeyi geri verir başka bir tane alırım. Fazla umursamam. Ama şimdi midem bulandı.