Bir bilgisayarda anti....

cannac123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bir bilgisayarda Antivirüs, antispyware, firewal ,anti malware ,trojen remover bunların hepsi bir arada bulunabilir mi iki antivirüs demiyorum.
arkadaşlar lütfen yardım edin ....

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
valla doğru sölimmi?

konudan bişey anlamadım desem . :O

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
evet tarhana gibi..
hepsinden birer tane olur :D

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Kis 2013 + Zemana Antilogger + Ara sıra malware bytes antimalware her türlü yeter. :)

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
spybot s&d mi daha iyi yoksa malwarebytes antimalware mi?

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
avg anti virüs pro yükle yanında firewall da geliyor. Ayrıca avg tuneup pc yüklersende çok iyi olur. Şu an bilgisayarımda yüklü ve baya uyumlu çalışıyorlar.

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Çok abartı olur bence. Avira antivir premium var. Ayda bir malwarebytes ile tarıyorum her ihtimale karşı. kafi geliyor

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Microsoft securty essential + malwarebytes ikilisini öneririm ama dikkat edilecek husus malwarebytes'in aktif koruması kapalı olacak o işi Microsoft securty essentiala bırakacaksınız arada malwarebytes le tararsanız.2 antivirüs programı önermiyorum zaten bazıları birbiriyle çakışıyor bilgisayar kullanılmaz hale gelebiliyor yaşayanlar vardır bu sorunu belki o sorun karşınıza çıkarsa güvenli moddan açıp bir tanesini kaldırmanız gerekir.İyi günler.

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Emsisoft Anti-Malware 7 Kur tek başına yeter. Bitdefender motoru + ödüllü Emsisoft Motoru

cannac123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
valla doğru sölimmi?

konudan bişey anlamadım desem . :O

Anlamicak bir sey yok :)
Yukarda yazdiklarim tek bir bilgisayarda hepsi ayni anda yuklenebilirmi.. :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bulunabilir ama.gereksiz.

Olsun dostum hepsini bulundurmucam zaten
bir kaci sadece
meraktan sordum onu :)

evet tarhana gibi..
hepsinden birer tane olur :D

:D :D

Kis 2013 + Zemana Antilogger + Ara sıra malware bytes antimalware her türlü yeter. :)

Sanirim sen haklisin dostum biraz arastirdim sagol :)

Sanirim sen haklisin dostum biraz arastirdim sagol :)

avg anti virüs pro yükle yanında firewall da geliyor. Ayrıca avg tuneup pc yüklersende çok iyi olur. Şu an bilgisayarımda yüklü ve baya uyumlu çalışıyorlar.

Prolar parali oluyor korsan yazilimlarida viruslu neyse biraz daha arastiryim saglam bir guvenlik kurmak istiyorum :)
Sagol ..

Çok abartı olur bence. Avira antivir premium var. Ayda bir malwarebytes ile tarıyorum her ihtimale karşı. kafi geliyor

Ben zaten hepsini bulundurmicam arastiracam birkacini ;)

Microsoft securty essential + malwarebytes ikilisini öneririm ama dikkat edilecek husus malwarebytes'in aktif koruması kapalı olacak o işi Microsoft securty essentiala bırakacaksınız arada malwarebytes le tararsanız.2 antivirüs programı önermiyorum zaten bazıları birbiriyle çakışıyor bilgisayar kullanılmaz hale gelebiliyor yaşayanlar vardır bu sorunu belki o sorun karşınıza çıkarsa güvenli moddan açıp bir tanesini kaldırmanız gerekir.İyi günler.

Malwarebyte i kullanmaliyim heral de cok oneri var neyse tesekkurler.. :)

Emsisoft Anti-Malware 7 Kur tek başına yeter. Bitdefender motoru + ödüllü Emsisoft Motoru

Bir tane olmasi bence iyi degil :(

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Saglam güvenlik istiyorsan girdigin sitelere, indirdigin dosyalara dikkat edeceksin. Bende bes senedir AVG yüklü, tek virüs bulasmadi bu zamana kadar. En güvenli program "beyin"dir. :)

cannac123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
pc kullanmayı biliyorsan hiçbirine gerek yok.

Dostum tabi biliyoruzda :) sn nedemek istiyon heralde hic saldiya ugramadin yada ugradin bilg. kullanmayi bildigin icin farketmedin ..

Saglam güvenlik istiyorsan girdigin sitelere, indirdigin dosyalara dikkat edeceksin. Bende bes senedir AVG yüklü, tek virüs bulasmadi bu zamana kadar. En güvenli program "beyin"dir. :)

Tabi dostum gayet haklisin oncelikle boyle konularda bilinclenmek gerekiyor yoksa bos is bu antiler :)

Evet bulunabilir.

Ensade enguzel ve istedigim cevap senin :)

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
@cannac123

Avg nin pro versiyonlarının cracklerini nette bulmak mümkün ayrıca virüs yok :) ben kullanıyorum şu an crackli değil ama serial key buldum 2018 e kadar lisansım var sanada yardımcı olabilirim serial konusunda

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Norton 360 yeterli diyebilirim.

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar şöyle bir durum var. Doğrudan şahsınızdan bilgi sızdırma amacı olan kişiler varsa ve windows kullanıyorsanız (linux ve macos daha güvenli ama detayları bilemiyorum) her türlü sızarlar bilgisayarınıza. Genel olarak yayılan zararlılara karşıda iyi bir antivirüsü lisanslı kullanırsanız zaten hızlı bir biçimde imzaları ekliyorlar. Kasmamak lazım fazla :D

magicxxL

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bilgisayarın Laptop tarzındaysa hem pili çok hızlı tüketirsin hemde bilgisayarın yavaşlığından muzdarip olursun. Masa üstüyse boşa bilgisayarı yormuş olursun.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Arkadaşlar şöyle bir durum var. Doğrudan şahsınızdan bilgi sızdırma amacı olan kişiler varsa ve windows kullanıyorsanız (linux ve macos daha güvenli ama detayları bilemiyorum) her türlü sızarlar bilgisayarınıza. Genel olarak yayılan zararlılara karşıda iyi bir antivirüsü lisanslı kullanırsanız zaten hızlı bir biçimde imzaları ekliyorlar. Kasmamak lazım fazla :D
Windows 7 de kolay değil düzgün internetine girersen crackli oyun oynamassan korsan yazılım kullanmassan bilgisayarına hiçbirşey olmaz şahsen 3 yıl oldu bir kez format atmadım laptopun üzerindeki orijinal işletim sistemi açık kaynaklı yazılımlar kullanıyorum.Oyunlar için hile kullanmıyorum crackli yazılım kullanmıyorum ama host dosyasına eklemeli bir iki prgram kurdum ondada crack yok diye :P

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bulunur
Av olarak Norton firewall olarak Comodo kullanmıştım.Tabi ek olarak Malwarebytes ve Emsisoft AntiMalware+Zemana da olabilir.Ama bana sorarsan bir bilgisayarda bulunması gereken iyi bir IS yazılımı ve antimalware'dir.
Farklı firmaların programları sorun çıkartabiliyor bazen